Home Plan je bezoek We gaan weer open!

Veiligheid van mens en dier

Wel zijn er in deze bijzondere tijd een aantal wijzigingen. Dit hebben we gedaan om de veiligheid van mens en dier te waarborgen. Zo zijn niet alle loslopende apen gebieden geopend. Voorlopig is bijvoorbeeld het doodshoofdapendoorloopgebied gesloten, maar onze dierverzorgers doen er alles aan om de dieren goed zichtbaar te maken vanuit diverse uitkijkpunten. De meeste apen zijn gelukkig nog steeds zichtbaar, soms is het even iets meer zoeken! Om je hier een beetje bij te helpen geven we jullie een gratis apenspeurkaart!

Reserveren

We geven een beperkt aantal kaarten uit en je zult van te voren een reservering moeten doen voor een dag en een aankomsttijd. Dit geldt ook voor Vrienden van Apenheul, seizoenkaarthouders en mensen die al een kaartje hebben gekocht. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het voorlopig veel rustiger is dan normaal en dat maakt jouw dagje uit ook wel erg bijzonder. We hebben zoals altijd een vaste looproute en dit is nu ook het geval. Ook dat werkt in ieders voordeel want dit zorgt voor een mooie spreiding van mensen door het park.

Veiligheidsmaatregelen

Uiteraard neemt ook Apenheul alle belangrijke veiligheidsmaatregelen in acht. Denk hierbij aan het veilig afstand kunnen houden van elkaar en de dieren en er zijn extra hygiëne maatregelen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Plattegrond

Bekijk ook de aangepaste plattegrond.

Betalingen in het park gaan alleen via de pin, dus houd daar ook rekening mee. Tenslotte vragen we je zoveel mogelijk met de auto te komen of met de fiets.

We hopen op jullie begrip in deze bijzondere tijd en wensen jullie alvast heel veel plezier in ons prachtige park. We zijn er klaar voor!