Steun Stichting Apenheul

We zijn een onafhankelijke stichting die zich met hart en ziel inzet voor een duurzame wereld voor aap, mens en natuur. Alle inkomsten uit ons park besteden we weer aan de apen en ons park. We hebben nog veel plannen voor de toekomst. Wil jij ons steunen? Word Vriend van Apenheul, sponsor ons en/of doe een eenmalige donatie. Bekijk alle mogelijkheden op deze pagina.

Met jouw steun help je ons park nog diervriendelijker te maken en de natuurlijke leefomgeving van de apen te behouden.

Wat doen we met financiële steun?

We zijn apetrots op de projecten van het Apenheul Natuurbehoudfonds waarmee we apen en natuur in het wild beschermen. Ook komen we graag in contact met particulieren en ondernemers die de apen in Apenheul willen steunen. Met die hulp willen we investeren in bijvoorbeeld:

  • Ons prachtige park, waar je oog in oog staat met honderden bijzondere apen.
  • De lokale natuur en biodiversiteit, zodat we ook lokaal ons steentje bijdragen aan natuurbehoud.
  • Dierwelzijn, zoals het bouwen van nieuwe, nog duurzamere verblijven voor de apen.
  • Onderzoek, naar bijvoorbeeld dierwelzijn en soortbehoud. Want hoe meer we over de dieren weten, hoe beter we ze kunnen houden én beschermen.
  • Natuureducatie, om onze kennis over dieren en natuur te delen. Daarmee hopen we nog veel meer duurzaam gedrag te stimuleren.

Liefde voor apen

Al vanaf de opening van Apenheul in 1971 zien we onze apen als de ambassadeurs van hun soortgenoten in het wild. In ons park vertellen we de bezoekers op een belevingsgerichte en educatieve manier over de apen en hoe ze leven in het wild. Zo hopen we zoveel mogelijk mensen de liefde voor deze dieren en de natuur te laten ervaren. Waardoor iedereen een steentje wil bijdragen aan een duurzamere wereld waarin alle apensoorten en hun leefgebieden kunnen blijven bestaan.

Toekomst

Ook voor toekomstige generaties blijven we graag werken aan onze doelstellingen op het gebied van dierenwelzijn, onderzoek en educatie. Deze doelen worden alleen maar belangrijker nu wereldwijd steeds meer natuur verdwijnt en diersoorten met uitsterven worden bedreigd. Werk samen met ons aan een duurzame wereld voor aap, mens en natuur en steun ons.

Doneer eenmalig een bedrag

Wil je iets extra’s doen voor Stichting Apenheul zonder dat je ergens aan vastzit? Je schenkt heel eenvoudig én eenmalig door een bedrag over te maken via onderstaand donatiemodule, of via het bankrekeningnummer hieronder onder vermelding van ‘Algemene donatie Apenheul’.

IBAN NL06 TRIO 0197 9861 45
T.n.v. Stichting APCT

{{ctrl.RequiredValidationMessage}} {{ctrl.WrongFormatValidationMessage}}
{{ctrl.amountTooLarge()}}

Ook interessant