Home Het park Eten en spelen

Eten & drinken

In het park zijn drie horecapunten waar ook toiletvoorzieningen aanwezig zijn. Het meubilair is zo geplaatst dat rekening wordt gehouden met 1,5 meter afstand. Wij willen bezoekers vragen om dit ook zo te laten staan. In Apenheul kun je eenvoudig online bestellen en veilig en gemakkelijk contactloos betalen met je pinpas, mobiele telefoon of Apenheulgeld (te koop in onze webshop of bij de entree). 

De Apegaap
Begin je dagje Apenheul goed met een kop vers gezette Lazy Monkey koffie! Natuurlijk serveren we er allerlei lekkers bij, zoals een appelflap, Tiara Cookie of een hartige empenada (ambachtelijk saucijzenbroodje). Geniet vanaf dit nieuwe terras van het uitzicht op de speeltuin óf het eiland van de witschouderkapucijnapen.

De Wildebras
Dit grote restaurant ligt middenin Apenheul. Het is deels overdekt én heeft een groot en overzichtelijk terras. Je kan hier van alles krijgen. Voor kinderen serveren we kindermenu’s met een verrassing. Uitgegeten? Naast het terras kunnen kinderen zelf de aap uithangen in het vernieuwde huis van Naaap.

De Waaghals
Geniet 's middags van een heerlijke Gorilla burger, broodje aap of een lekker ijsje bij restaurant De Waaghals. Ook naast dit terras vindt je een speeltuin met een metershoge glijbaan!

Geniet middenin de natuur van een drankje, vers broodje of een frietje.

Spelen

Slinger jij net zo soepel als een slingeraap? Ben je net zo sterk als een gorilla? En kan je net zo goed klimmen als een berberaap? Door heel Apenheul vind je leuke én spannende speeltoestellen waar je zelf de aap kan uithangen!

Het huis van Naaap
Ontdek het vernieuwde huis van Naaap waarin je spelenderwijs alles leert en ontdekt over apen.

Grote speeltuinen
Bij horecapunt De Waaghals vind je de spannendste speeltuin van Apenheul. Klim en klauter naar boven en suis razendsnel van de grote glijbaan weer naar beneden! Of neem een kijkje in de metershoge gorillakop in de nieuwe speeltuin bij de Apegaap!

Draaimolen
Enorm populair bij onze jongste bezoekers is de draaimolen aan het einde van de looproute van Apenheul. Stap in voor een rondje op de vrolijke aap of op één van de andere dieren uit het Zuid-Amerikaanse regenwoud. De draaimolen is gratis voor bezoekers van Apenheul en dagelijks in de middag geopend.

De speeltoestellen zijn alleen toegankelijk voor kinderen t/m 12 jaar. Toezicht vanaf de kant is toegestaan voor één begeleider. 

Ook interessant