Home Plan je bezoek Route en parkeren

Bezoekadres

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Vanaf de parkeerplaats steek je de straat over in de richting van Stadspark Berg & Bos. Volg het pad rechts langs de grote vijver (onder het bord 'Apenheul' door) in de richting van Apenheul en De St@art. Vanaf de parkeerplaats is het zo'n 10-15 minuten lopen naar de entree van Apenheul. De voorpret voor je bezoek begint al tijdens deze wandeling, want onderweg kom je al van alles te weten over de dieren in Apenheul!

Om het openbaar vervoer zo min mogelijk te belasten verzoeken wij je om met eigen vervoer te komen.

Parkeren

Je kunt de auto parkeren op de parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos. Er is een ingang aan de Burgemeester Roosmale Nepveulaan en aan de J.C. Wilslaan.

De parkeerplaats is eigendom van de gemeente Apeldoorn en wordt beheerd door Accres. Je parkeert hier dus tegen gemeentelijk tarief. In 2020 kost een dagkaart € 8,80. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaten op de parkeerplaats. Bij extreme drukte kan je begeleid parkeren buiten de centrale parkeerplaats.

Extra maatregelen 
Auto’s moeten om en om ingeparkeerd worden om zo de capaciteit optimaal te kunnen benutten. Daarnaast worden ook auto’s met één auto tussenruimte geparkeerd. De ingang en uitgang zijn beiden éénrichtingsverkeer. Tussen de betaalautomaten worden transparante afscheidingen geplaatst. Contant betalen is niet mogelijk. 

Vergeet niet om de maatregelen rondom de online kaartverkoop en de overige maatregelen op het park te lezen.

Openbaar vervoer

Vanaf station Apeldoorn reis je met lijn 2 in ruim 10 minuten naar bushalte Apenheul. Plan je reis vooraf op www.9292.nl of bel met 0900-9292 voor een reisadvies (€ 0,90 p.m. max. € 18,-).

Ook interessant