Home Plan je bezoek Route en parkeren

Openbaar vervoer

Vanaf Station Apeldoorn gaat buslijn 1 richting Apenheul, via Orden. Hiermee sta je in iets meer dan een kwartiertje voor de ingang van Stadspark Berg & Bos, waarna je nog zo'n 10 minuten loopt naar de entree van Apenheul.

Plan je reis vooraf op www.9292.nl of bel met 0900-9292 voor een reisadvies (€ 0,90 p.m. max. € 18,-).

Bezoekadres

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Vanaf de gemeentelijke parkeerplaats steek je de straat over in de richting van Stadspark Berg & Bos. Volg het pad rechts langs de grote vijver (onder het bord 'Apenheul' door) in de richting van Apenheul en De St@art. Vanaf de parkeerplaats is het zo'n 10 minuten lopen naar de entree van Apenheul. De voorpret voor je bezoek begint al tijdens deze wandeling, want onderweg kom je al van alles te weten over de dieren in Apenheul!

Parkeren

Apenheul heeft geen eigen parkeerplaats. Je kunt de auto parkeren op de gemeentelijke parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos. Er is een ingang aan de Burgemeester Roosmale Nepveulaan en aan de J.C. Wilslaan.

De parkeerplaats is eigendom van de gemeente Apeldoorn en wordt beheerd door Accres. Je parkeert hier dus tegen gemeentelijk tarief van € 10,50 per dag. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaten op de parkeerplaats. Is het uitzonderlijk druk? Dan kun je begeleid parkeren buiten de centrale parkeerplaats.

Ook interessant