Home Plan je bezoek Route en parkeren

Bezoekadres

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Vanaf de parkeerplaats steek je de straat over in de richting van Stadspark Berg & Bos. Volg het pad rechts langs de grote vijver (onder het bord 'Apenheul' door) in de richting van Apenheul en De St@art. Vanaf de parkeerplaats is het zo'n 10-15 minuten lopen naar de entree van Apenheul. De voorpret voor je bezoek begint al tijdens deze wandeling, want onderweg kom je al van alles te weten over de dieren in Apenheul!

Houd er rekening mee dat het vanaf de parkeerplaats nog zo'n 10-15 minuten lopen is tot de entree van Apenheul.

Openbaar vervoer

Vanaf station Apeldoorn reis je met lijn 2 in ruim 10 minuten naar bushalte Apenheul. Plan je reis vooraf op www.9292.nl of bel met 0900-9292 voor een reisadvies (€ 0,90 p.m. max. € 18,-).

Parkeren

Kom je met de auto naar Apenheul, dan kan je deze parkeren op de parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos. Er is een ingang aan de Burgemeester Roosmale Nepveulaan en aan de J.C. Wilslaan.

De parkeerplaats is eigendom van de gemeente Apeldoorn en wordt beheerd door Accres. Je parkeert hier dus tegen gemeentelijk tarief. In 2019 kost een dagkaart € 8,80. Bussen parkeren gratis. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaten op de parkeerplaats en bij de kassa van Apenheul. Bij extreme drukte kan je begeleid parkeren buiten de centrale parkeerplaats.

Ook interessant