Home Plan je bezoek Groepsbezoek

Korting voor groepen

Bezoek je Apenheul met minimaal 20 personen, dan krijg je € 2,50 korting op je entreekaarten. Aan de kassa én in onze webwinkel, ongeacht of je wel of geen extra's bijboekt. Dat is dus alvast mooi meegenomen!

Arrangementen

Wil je je dag in Apenheul extra bijzonder maken? Of het nu gaat om alleen een bezoek met een groep, een compleet verzorgd dagje uit of een familiefeest met een uitgebreid viergangendiner: in Apenheul zit je goed! Met onze arrangementen maken wij jouw dag tussen de loslopende apen nóg specialer. Wij zorgen ervoor dat jouw dag er één wordt om nooit te vergeten!

Hieronder vind je alle informatie voor particuliere groepen vanaf 20 volwassenen. Wil je voor jouw organisatie iets organiseren? Kijk dan voor onze mogelijkheden op apenheul-evenementen.nl.

Wij zorgen ervoor dat jouw bezoek in Apenheul er één wordt om nooit te vergeten.

Locatie Kambizuri

Middenin Apenheul, verscholen in het groen, ligt de locatie Kambizuri. Deze sfeervolle lodges met terras kijken uit op het grootste gorilla-eiland te wereld. Kambizuri is geschikt voor maximaal 250 gasten.

Meer dan een leuk dagje uit

Kom je met een groep naar Apenheul, dan draag je automatisch bij aan het goede doel. Een deel van onze opbrengst gaat namelijk naar het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF). Met dit fonds beschermen we de apen en hun leefgebieden in het wild.

Duurzaamheid voorop

Apenheul is een stichting. Wij staan voor natuurbehoud en zetten ons wereldwijd in voor apen en hun leefgebieden in het wild. Wie staat voor natuurbehoud, moet natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven. Daarom werken we in Apenheul zo duurzaam mogelijk.

Green Key goud

Duurzaam ondernemen staat bij Apenheul voorop. Bij alles wat we doen, houden we rekening met de natuur. Onze duurzame inspanningen zijn verschillende jaren op rij beloond met een gouden Green Key certificaat. Dit is de hoogst haalbare certificering binnen Green Key: het internationale keurmerk voor duurzame organisaties in de vrijetijdsbranche.

Meer weten of meteen reserveren?

Neem dan op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: reserveringen@apenheul.nl