Home Plan je bezoek Groepsbezoek

Groepsbezoek zonder extra's

Groepen die Apenheul willen bezoeken, maar geen extra's willen boeken, kunnen rekenen op een korting op onze entreeprijs!

Vanaf 20 personen krijg je € 2,50 extra korting p.p. op je entreekaarten, aan de kassa en in onze webwinkel. Koop je je kaarten in onze webwinkel, dan wordt deze korting automatisch verrekend als je 20 of meer entreekaarten selecteert.

Wij zorgen ervoor dat jouw groepsbezoek in Apenheul er één wordt om nooit te vergeten.

Onbezorgd genieten

Het leukste dagje uit tussen de loslopende apen, dát is Apenheul. Ook zijn we een unieke locatie voor familiebijeenkomsten, personeelsfeesten, congressen en evenementen. Jaarlijks vinden hier zo’n 300 bijeenkomsten plaats. Van congressen en vergaderingen tot familiedagen en teamuitjes: wij zorgen ervoor dat jouw groepsbezoek in Apenheul er één wordt om nooit te vergeten!

Locaties

Apenheul heeft meerdere locaties voor congressen, evenementen en (familie)bijeenkomsten. Aan de rand van het dierenpark ligt onze duurzame congreslocatie De St@art. Met een ruime foyer, auditorium voor 300 gasten en verschillende subruimtes is dit een ideale locatie voor grote bijeenkomsten, congressen en evenementen. Middenin Apenheul, verscholen in het groen, ligt Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Een unieke locatie, die populair is onder (familie)gezelschappen en regelmatig wordt ingezet voor teambuildingbijeenkomsten, workshops en trainingen. Beide locaties liggen centraal in Nederland, op slechts een uurtje rijden vanaf Amsterdam. Bovendien zijn bijeenkomsten in ons park uitstekend te combineren met een bezoek aan de apen!

Je kunt het hele jaar door bij ons terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijeenkomst bij de orang-oetans of een eindejaarsborrel in een winters Apenheul?

Duurzaamheid voorop

Apenheul is een stichting. Wij staan voor natuurbehoud en zetten ons wereldwijd in voor apen en hun leefgebieden in het wild. Wie staat voor natuurbehoud, moet natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven. Daarom werken we in Apenheul zo duurzaam mogelijk. Tijdens bijeenkomsten hier laten we je graag zien hoe wij dat doen. Ook aan commerciële organisaties met een duurzame boodschap hebben wij dus een inspirerend verhaal te vertellen. Maar welke boodschap je ook wil overbrengen op je gasten: wij zorgen ervoor dat zij hier een onvergetelijke dag beleven die hen nog lang bijblijft!

Green Key goud

In Apenheul gaan evenementen en duurzaamheid hand in hand. Bij alles wat we doen, houden we rekening met de natuur. Onze duurzame inspanningen zijn verschillende jaren op rij beloond met een gouden Green Key certificaat. Dit is de hoogst haalbare certificering binnen Green Key: het internationale keurmerk voor duurzame organisaties in de vrijetijdsbranche.

Meer weten of meteen reserveren?

Neem dan op met onze afdeling Congressen en Evenementen:

Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: reserveringen@apenheul.nl