Home Plan je bezoek Groepsbezoek

Korting voor groepen

Bezoek je Apenheul met minimaal 20 personen, dan krijg je € 2,50 korting op je entreekaarten. Dat is dus alvast mooi meegenomen!

Arrangementen

Apenheul biedt verschillende arrangementen voor particuliere groepen. Groepen van minimaal 20 volwassenen ontvangen standaard € 2,50 korting per persoon. Dat is alvast mooi meegenomen. Met onze aanvullende arrangementen maken we uw dag tussen de loslopende apen nóg specialer. Alle arrangementen zijn volledig verzorgd en eenvoudig te reserveren voor groepen vanaf 20 volwassenen. 

Meer dan een leuk dagje uit

Kom je met een groep naar Apenheul, dan draag je automatisch bij aan het goede doel. Een deel van onze opbrengst gaat namelijk naar het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF). Met dit fonds beschermen we de apen en hun leefgebieden in het wild.

Duurzaamheid voorop

Apenheul is een stichting. Wij staan voor natuurbehoud en zetten ons wereldwijd in voor apen en hun leefgebieden in het wild. Wie staat voor natuurbehoud, moet natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven. Daarom werken we in Apenheul zo duurzaam mogelijk.

Green Key goud

Duurzaam ondernemen staat bij Apenheul voorop. Bij alles wat we doen, houden we rekening met de natuur. Onze duurzame inspanningen zijn verschillende jaren op rij beloond met een gouden Green Key certificaat. Dit is de hoogst haalbare certificering binnen Green Key: het internationale keurmerk voor duurzame organisaties in de vrijetijdsbranche.

Meer weten of meteen reserveren?

Neem dan op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: reserveringen@apenheul.nl
Website: apenheul-evenementen.nl