Home Plan je bezoek Groepsbezoek

Zakelijke arrangementen: jaarrond mogelijk

Apenheul biedt het hele jaar door verschillende arrangementen voor zakelijke groepen. Laat je inspireren en leer van de apen! Onze collega's van Congressen & Evenementen denken graag met je mee over de invulling van de dag. Zodat jouw evenement meer dan geslaagd wordt! Kijk op apenheul-evenementen.nl voor meer informatie.

Particuliere arrangementen

Apenheul biedt verschillende arrangementen voor particuliere groepen. Deze zijn te boeken in het geopende seizoen van ons park. Groepen van minimaal 20 volwassenen ontvangen standaard € 2,50 korting per persoon. Dat is alvast mooi meegenomen. Met onze aanvullende arrangementen maken we jouw dag tussen de loslopende apen nóg specialer. Alle arrangementen zijn volledig verzorgd en eenvoudig te reserveren voor groepen vanaf 20 volwassenen. 

Meer dan een leuk dagje uit

Kom je met een groep naar Apenheul, dan draag je automatisch bij aan het goede doel. Een deel van onze opbrengst gaat namelijk naar het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF). Met dit fonds beschermen we de apen en hun leefgebieden in het wild.

Duurzaamheid voorop

Apenheul is een stichting. Wij staan voor natuurbehoud en zetten ons wereldwijd in voor apen en hun leefgebieden in het wild. Wie staat voor natuurbehoud, moet natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven. Daarom werken we in Apenheul zo duurzaam mogelijk.

Meer weten of meteen reserveren?

Neem dan contact op met onze afdeling Congressen & Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00 (algemeen nummer; je wordt doorverbonden)
E-mail: evenementen@apenheul.nl
Of bezoek onze website voor zakelijke bijeenkomsten: apenheul-evenementen.nl