Ik heb nog geen entreebewijs

Als je Apenheul wilt bezoeken en nog geen entreebewijs hebt kun je hierboven bij "Ik heb nog geen entreebewijs" een entreebewijs inclusief tijdvak kopen. Het entreebewijs met datum en tijdvak wordt bij de toegang van Apenheul gecontroleerd.

Ik heb al een entreebewijs

Als je al een entreekaart voor Apenheul hebt gekocht (in onze webshop of via een andere aanbieder) moet je nog wel een (gratis) tijd reserveren waarop je naar ons park komt. Kies een datum binnen/op de geldigheid van je reeds aangekochte entreekaart. Het tijdvakbewijs is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldige entreekaart. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd.

Seizoenkaarthouder / Vriend van Apenheul

Ook als seizoenkaarthouder of Vriend van Apenheul moet je een tijd reserveren waarop je naar Apenheul komt. Hier kun je een gratis tijdvakbewijs bestellen. Het tijdvakbewijs is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldige seizoenkaart. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd. We bieden jou als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul dagelijks twee extra tijdvakken waarop je Apenheul kunt bezoeken.
Let op: reserveer ook voor kinderen t/m 2 jaar een tijdvak.