Entreeprijzen

  tot 13.00 uur vanaf 13.00 uur
kind t/m 2 jaar gratis gratis
3 t/m 12 jaar € 21,- p.p. € 15,- p.p.
13 jaar en ouder € 24,- p.p. € 15,- p.p.
Mindervalide € 21,- p.p. € 15,- p.p.

Deze prijzen zijn alleen online geldig en niet geldig in combinatie met andere acties.

Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang tot het park maar hebben wel een tijdvakbewijs nodig.

Let op: Wij vragen onze bezoekers om in de binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit is geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Heb je nog geen mondkapje? Koop dan een uniek apenmondmasker bij de ingang van ons park.

Ik heb nog geen entreebewijs

Als je Apenheul wilt bezoeken en nog geen entreebewijs hebt kun je hierboven bij "Ik heb nog geen entreebewijs" een entreebewijs inclusief tijdvak kopen. Het entreebewijs met datum en tijdvak wordt bij de toegang van Apenheul gecontroleerd. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren? Kijk dan verder op deze pagina.

Wil je Apenheul bezoeken wanneer het jou uitkomt? Bestel dan een seizoenkaart!

Ik heb al een entreebewijs

Als je al een entreekaart voor Apenheul hebt gekocht (in onze webshop of via een andere aanbieder) moet je nog wel een (gratis) tijd reserveren waarop je naar ons park komt. Kies een datum binnen/op de geldigheid van je reeds aangekochte entreekaart. Het tijdvakbewijs is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldige entreekaart. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd.

Seizoenkaarthouder / Vriend van Apenheul

Als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul kan je ons mooie groene park bezoeken wanneer jij maar wilt! Het is (wel weer) noodzakelijk om van te voren een tijdslotticket te reserveren. Je kan tijdens openingstijden het park in op vertoon van dit tijdslotticket én jouw seizoenkaart en/ of Vriendenpas. Let op, als je het park bezoekt met kinderen van  0 t/m 2 jaar moet daar ook een tijdslotticket voor worden gereserveerd.

Heb je een abonnement van een ander park?

Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren? De kassa's zijn gesloten, maar je kunt je melden bij de bezoekersreceptie van Apenheul (op vertoon van je abonnement, kortingsbon). Reserveer wel alvast een tijdslotticket in onze webshop via de button 'ik heb al een entreebewijs'.

Extra's

In onze webshop kun je extra producten bestellen om je bezoek aan Apenheul nog leuker te maken! Met de supergave speurtas heb je alles bij de hand om echt álle apen te vinden. Deze mooie rugzak is gemaakt van biokatoen en bevat een pet, verrekijker en een notitieblok! In de apengids vind je leuke feitjes en grappige weetjes over alle dieren die je in het park kan tegenkomen. Het Apenheulgeld koop je online voor €25,- (met een waarde van €30,-). Bij de entree ontvang je een pas met het tegoed dat je kunt besteden bij de horecapunten in ons park en bij de souvenirshop van Apenheul.