Actie: deze hele zomer kinderkaartjes €15!

Jouw dag wordt extra leuk met onze activiteiten!

Boek een bijzondere activiteit, zoals yoga bij de orang-oetans, ontbijten op zondag, een ochtendwandeling met een gids, een workshop voor singles of ons stoere kinderarrangement Expeditie Poeponderzoek.

Daarnaast is er deze zomer van alles te beleven tijdens jouw bezoek aan Apenheul! Doe te gekke na-aap opdrachten, bezoek onze shows en slinger als een aap in de speeltuinen. Zien we je snel?

Ik wil een activiteit boeken

In Apenheul is altijd wat te beleven! In 2022 organiseren we veel bijzondere activiteiten, zoals yoga bij de orang-oetans, lezingen, een stoer kinderarrangement en een zondags ontbijt nog voordat het park open is. Deze kun je boeken via de button 'Ik wil een activiteit boeken'

>> Lees meer over de activiteiten

Ik heb nog geen entreebewijs

Als je Apenheul wilt bezoeken en nog geen entreebewijs hebt, kun je hierboven bij "Ik heb nog geen entreebewijs" een entreebewijs inclusief tijdvak kopen. Het entreebewijs met datum en tijdvak wordt bij de toegang van Apenheul gecontroleerd. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren? Kijk dan verder op deze pagina.

Wil je Apenheul bezoeken zo vaak je wilt? Bestel dan een seizoenkaart!

Ik heb al een entreebewijs

Als je al een entreekaart voor Apenheul hebt gekocht zonder tijdvak (in onze webshop of via een andere aanbieder) moet je nog wel een gratis tijdvak reserveren waarop je naar ons park komt. Ook bezoekers met een NVD kaart moeten een tijdslot reserveren. Kies een datum binnen/op de geldigheid van je reeds aangekochte entreekaart. Het tijdvakbewijs is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldige entreekaart. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd.

Heb je een abonnement van een ander park?

Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingscode verzilveren? Koop dan je ticket in onze webshop via de button 'ik heb een kortingscode'. Met je ticket krijg je op vertoon van je abonnement en bijbehorende kortingsbon toegang tot Apenheul. Kortingscodes gelden alleen online en niet aan de kassa.

Cadeaukaarten

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Bestel dan een Apenheul cadeaukaart voor een dagbezoek of seizoenkaart 2022!

Seizoenkaarten

Wil je volgend jaar vaker op bezoek komen in Apenheul? Bestel nú je Apenheul seizoenkaart en wandel in 2022 door ons bos vol loslopende apen, kom spelen in één van onze vele speeltuinen en zie bonobojong Neje en gorillajong Kiango opgroeien. Vrienden en seizoenkaarthouders van Apenheul hoeven geen tijdslot te reserveren. Bij de fast-lane kun je, je pas scannen voor toegang.

Een deel van onze opbrengst gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Bezoek je ons, dan draag je dus automatisch je steentje bij!

Evenementen

Wist je dat je bij Apenheul niet alleen terecht kunt voor het leukste dagje uit tussen de apen? Het park is ook een unieke locatie voor evenementen en congressen! Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en evenementen of meteen reserveren? Bekijk de mogelijkheden.

Ook interessant