Wij zijn gesloten tot en met 22 maart 2024.

Vanaf eind februari is het weer mogelijk om tickets aan te schaffen voor het nieuwe seizoen. Voor zakelijke evenementen zijn wij het gehele jaar geopend op reservering.

Een deel van onze opbrengst gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Bezoek je ons, dan draag je dus automatisch je steentje bij!

Seizoenkaarten

In Apenheul is altijd wat te beleven en elk bezoek ontdek je wat nieuws! Bestel nú je Apenheul seizoenkaart en wandel in ons nieuwe seizoen van 22 maart t/m 10 november 2024 zo vaak je wilt door ons nieuwe gebied met Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen, sta oog in oog met loslopende apen, kom spelen in één van onze vele speeltuinen en ontdek op welke aap jij het meest lijkt. Ook krijg je korting op onze bijzondere activiteiten, zoals yoga en ontbijten. Vrienden van Apenheul en seizoenkaarthouders van Apenheul hoeven geen tijdslot te reserveren. Bij de speciaal ingerichte fast-lane kun je je pas scannen voor toegang.

Evenementen

Wist je dat je bij Apenheul niet alleen terecht kunt voor het leukste dagje uit tussen de apen? Het park is ook een unieke locatie voor evenementen en congressen! Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en evenementen of meteen reserveren? Bekijk de mogelijkheden.

Ook interessant