Op deze pagina kun je kaartjes kopen voor een dagje Apenheul óf een tijdslotticket reserveren. Onder de buttons staat meer informatie over de diverse keuzemogelijkheden. Kies hieronder de juiste button. 

Winactie! 🎉 Koop een ticket in oktober en maak kans op een seizoenkaart voor 2022!

Actievoorwaarden

  • Iedereen die in oktober een ticket koopt voor dit seizoen t/m 7 november maakt kans.
  • Koop een ticket via deze pagina in de shop 'Ik heb nog geen entreebewijs' of een extra ticket in de shop 'Ik ben seizoenkaarthouder/ Vriend van Apenheul'.
  • We verloten na sluiting van het seizoen (7 november 2021) 25x 2 seizoenkaarten voor 2022.
  • De winnaars ontvangen persoonlijk bericht via de e-mail. 

Ik heb nog geen entreebewijs

Als je Apenheul wilt bezoeken en nog geen entreebewijs hebt kun je via de webshop "Ik heb nog geen entreebewijs" een entreebewijs inclusief tijdvak kopen. Het entreebewijs met datum en tijdvak wordt bij de toegang van Apenheul gecontroleerd. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingscode verzilveren? Kijk dan verder op deze pagina.

Wil je Apenheul bezoeken wanneer het jou uitkomt? Bestel dan een seizoenkaart!

Ik heb al een entreebewijs maar nog geen tijdslotticket

Als je al een entreekaart voor Apenheul hebt gekocht, maar zonder tijdslotticket kun je deze (gratis) reserveren via de webshop "Ik heb al een entreebewijs maar nog geen tijdslotticket". Kies een datum binnen/op de geldigheid van je reeds aangekochte entreekaart. Het tijdvakbewijs is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldige entreekaart. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd.

Ik ben seizoenkaarthouder / Vriend van Apenheul

Als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul kan je ons mooie groene park bezoeken wanneer jij maar wilt! Het is wel noodzakelijk om van te voren een tijdslotticket te reserveren via de webshop. Je kan tijdens openingstijden het park in op vertoon van dit tijdslotticket én jouw seizoenkaart en/ of Vriendenpas. Als je het park bezoekt met kinderen van  0 t/m 2 jaar moet daar ook een tijdslotticket voor worden gereserveerd.

Let op: Heb je een seizoenkaartnummer met 12 cijfers? Dan moet je -1 achter de 12 cijfers toevoegen. Heb je een seizoenkaartnummer met 9 cijfers? Voeg dan -2 achter de 9 cijfers toe. Bij een 14 cijferige code hoeft dit niet.

Ik heb een kortingscode

Heb je een kortingscode en/of een abonnement van een ander park? Reserveer via de webshop "Ik heb een kortingscode" een kaartje. De kortingscode die je daarvoor nodig hebt is verkrijgbaar via het park waarvan je een abonnement hebt. 

Heb je een kortingscode uit:
- de Postcode Loterij voordeelagenda 2021? Reserveer dan een ticket via deze webshop.
- de Postcode Loterij voordeelagenda 2022? Reserveer dan een ticket via de button "Ik heb nog geen entreebewijs". 

Maak je bezoek aan Apenheul nóg leuker

In onze webshop kun je extra producten bestellen om je bezoek aan Apenheul nog leuker te maken! Met de supergave speurtas heb je alles bij de hand om echt álle apen te vinden. Deze mooie rugzak is gemaakt van biokatoen en bevat een pet, verrekijker en een notitieblok! Het Apenheulgeld koop je online voor €30,-. Bij de entree ontvang je een pas met het tegoed dat je kunt besteden bij de horecapunten in ons park en bij de souvenirshop van Apenheul. Bij betaling met Apenheulgeld ontvang je 10% korting* op je aankopen.

Ik wil cadeaukaarten bestellen

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau voor een onvergetelijke ervaring? Bestel dan een Apenheul cadeaukaart voor een dagbezoek of een seizoenkaart! In Apenheul ontmoet je bijna 300 apen, waarvan de helft loopt gewoon los loopt! Dat is een ervaring die je niet snel zal vergeten.