Ik heb nog geen ticket

Als je Apenheul wilt bezoeken en nog geen entreebewijs hebt, kun je hierboven bij "Ik heb nog geen ticket" een entreebewijs inclusief tijdslot kopen. Hier vind je ook onze bijzondere activiteiten (in de kalender te herkennen aan de oranje icoontjes)! Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een entreebewijs met tijdslot nodig. Wij controleren de tickets bij de ingang van ons park. Heb je een abonnement van een ander park of wil je een kortingsbon verzilveren? Kijk dan verder op deze pagina.

Wil je Apenheul bezoeken zo vaak je wilt? Bestel dan een seizoenkaart!

Ik wil een activiteit boeken

In Apenheul is altijd wat te beleven! In 2023 organiseren we veel bijzondere activiteiten, zoals yoga bij de orang-oetans, lezingen, 'Help de dierverzorgers' en een zondags ontbijt nog voordat het park open is. Deze kun je tegelijk met je entreebewijs boeken via de button 'Ik heb nog geen ticket'. Je herkent de activiteiten in de kalender aan de oranje icoontjes. 

Ik heb al een kaartje

Heb je al een entreekaart voor Apenheul gekocht zonder tijdslot (in onze webshop of via een andere aanbieder)? Reserveer dan hier een gratis tijdslot waarbinnen je naar ons park komt. Dit tijdslot bepaalt welk dagdeel je binnenkomt; daarna mag je tot sluitingstijd genieten van ons park. Ook bezoekers met een NVD-kaart dienen een tijdslot te reserveren. Kies een datum binnen/op de geldigheid van je reeds aangekochte entreekaart en selecteer in onze webshop een tijdslotticket. Het tijdslotticket is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldig entreeticket. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een entreebewijs met tijdslot nodig.

Heb je een abonnement van een ander park?

Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingscode verzilveren? Koop dan je ticket in onze webshop via de button 'Ik heb een actiecode'. Met je ticket krijg je op vertoon van je abonnement toegang tot Apenheul. Actie- en kortingscodes gelden alleen online en niet aan de kassa.

Entreeprijzen

Je koopt vanaf begin maart je kaartje online met minimaal €1,50 korting. Apenheul heeft variabele entreeprijzen per dag en per tijdslot. Zo kun je altijd de voordeligste prijs kiezen voor een bezoek aan ons park!

Gratis entree kind t/m 2 jaar* gratis
Variabele** entreeprijs online 3 t/m 12 jaar €15,00-€21,00
Variabele** entreeprijs online 13 jaar en ouder €19,00-€25,00
Entreeprijs aan de kassa 3 t/m 12 jaar  €22,50
Entreeprijs aan de kassa 13 jaar en ouder €26,50


* Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een ticket met datum en tijdslot nodig. Deze kun je gratis bestellen in onze webshop.

** Kijk in de kalender in onze webshop voor het meest voordelige tijdslot per dag.

Deze prijzen zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Een deel van onze opbrengst gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds. Bezoek je ons, dan draag je dus automatisch je steentje bij!

Seizoenkaarten

In Apenheul is altijd wat te beleven en elk bezoek ontdek je wat nieuws! Bestel nú je Apenheul seizoenkaart en wandel t/m 5 november 2023 zo vaak je wilt door ons nieuwe gebied met Noordelijke talapoins en West-Afrikaanse franjeapen, sta oog in oog met loslopende apen, kom spelen in één van onze vele speeltuinen en ontdek op welke aap jij het meest lijkt. Ook krijg je korting op onze bijzondere activiteiten, zoals yoga en ontbijten. Vrienden van Apenheul en seizoenkaarthouders van Apenheul hoeven geen tijdslot te reserveren. Bij de speciaal ingerichte fast-lane kun je je pas scannen voor toegang.

Evenementen

Wist je dat je bij Apenheul niet alleen terecht kunt voor het leukste dagje uit tussen de apen? Het park is ook een unieke locatie voor evenementen en congressen! Meer weten over zakelijke bijeenkomsten en evenementen of meteen reserveren? Bekijk de mogelijkheden.

Ook interessant