Entreeprijzen

  tot 13.00 uur alleen in juli en augustus: vanaf 13.00 uur  alleen van 18 juli t/m 23 augustus: vanaf 16.00 uur
kind t/m 2 jaar** gratis gratis gratis
3 t/m 12 jaar € 21,- p.p. € 15,- p.p. € 10,- p.p.
13 jaar en ouder € 24,- p.p. € 15,- p.p. € 10,- p.p.
Mindervalide* € 21,- p.p. € 15,- p.p. € 10,- p.p.

Let op: De entreeprijzen vanaf 16.00 uur zijn alleen geldig t/m 23 augustus. Het park is in die periode ook een uur langer open, tot 18.00 uur. De huidige kortingen zijn alleen online geldig en niet in combinatie met andere kortingsacties.

Ik heb nog geen entreebewijs

Als je Apenheul wilt bezoeken en nog geen entreebewijs hebt kun je hierboven bij "Ik heb nog geen entreebewijs" een entreebewijs inclusief tijdvak kopen. Het entreebewijs met datum en tijdvak wordt bij de toegang van Apenheul gecontroleerd.

Wil je Apenheul bezoeken wanneer het jou uitkomt? Bestel dan een seizoenkaart!

Ik heb al een entreebewijs

Als je al een entreekaart voor Apenheul hebt gekocht (in onze webshop of via een andere aanbieder) moet je nog wel een (gratis) tijd reserveren waarop je naar ons park komt. Kies een datum binnen/op de geldigheid van je reeds aangekochte entreekaart. Het tijdvakbewijs is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldige entreekaart. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd.

Seizoenkaarthouder / Vriend van Apenheul

Als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul kan je ons mooie groene park bezoeken wanneer jij maar wilt! Het is niet (meer) nodig om van te voren een tijdslotticket te reserveren. Je kan tijdens openingstijden het park in op vertoon van jouw seizoenkaart en/ of Vriendenpas. Let op, als je het park bezoekt met personen die geen seizoenkaart/ Vriendenpas hebben (ook kinderen van  0 t/m 2 jaar) moet daar nog wel een kaartje voor worden gereserveerd.

Speurtas

Bestel naast een entreekaart ook direct een Apenheul speurtas. Met deze supergave speurtas heb je alles bij de hand om echt álle apen te vinden. Deze mooie rugzak is gemaakt van biokatoen en bevat een pet, verrekijker en een notitie blok! De speurtas kost €5,- en kan opgehaald worden bij de bezoekersservice bij de ingang van het park. Om je speurtocht helemaal compleet te maken kan je bij de ingang van het park ook een gratis speurkaart pakken. 

Een speurtas maakt apen spotten nóg leuker!