Op deze pagina kun je kaartjes kopen voor een regulier dagje Apenheul en voor de Zomeravonden óf een tijdslotticket reserveren. Onder de buttons staat meer informatie over de diverse keuzemogelijkheden. Kies hieronder de juiste button. 

Ik heb nog geen entreebewijs

Als je Apenheul wilt bezoeken en nog geen entreebewijs hebt kun je via de webshop "Ik heb nog geen entreebewijs" een entreebewijs inclusief tijdvak kopen. Het entreebewijs met datum en tijdvak wordt bij de toegang van Apenheul gecontroleerd. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingscode verzilveren? Kijk dan verder op deze pagina.

Wil je Apenheul bezoeken wanneer het jou uitkomt? Bestel dan een seizoenkaart!

Ik heb al een entreebewijs maar nog geen tijdslotticket

Als je al een entreekaart voor Apenheul hebt gekocht, maar zonder tijdslotticket kun je deze (gratis) reserveren via de webshop "Ik heb al een entreebewijs maar nog geen tijdslotticket". Kies een datum binnen/op de geldigheid van je reeds aangekochte entreekaart. Het tijdvakbewijs is alleen geldig op de gekozen datum en tijd én in combinatie met een geldige entreekaart. Beide kaarten worden bij de entree van Apenheul gecontroleerd.

Ik ben seizoenkaarthouder / Vriend van Apenheul

Als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul kan je ons mooie groene park bezoeken wanneer jij maar wilt! Het is wel noodzakelijk om van te voren een tijdslotticket te reserveren via de webshop. Je kan tijdens openingstijden het park in op vertoon van dit tijdslotticket én jouw seizoenkaart en/ of Vriendenpas. Als je het park bezoekt met kinderen van  0 t/m 2 jaar moet daar ook een tijdslotticket voor worden gereserveerd.

Let op: Heb je een seizoenkaartnummer met 12 cijfers? Dan moet je -1 achter de 12 cijfers toevoegen. Heb je een seizoenkaartnummer met 9 cijfers? Voeg dan -2 achter de 9 cijfers toe. Bij een 14 cijferige code hoeft dit niet.

Ik heb een kortingscode

Heb je een kortingscode en/of een abonnement van een ander park? Reserveer via de webshop "Ik heb een kortingscode" een kaartje. De kortingscode die je daarvoor nodig hebt is verkrijgbaar via het park waarvan je een abonnement hebt. 

Maak je bezoek aan Apenheul nóg leuker

In onze webshop kun je extra producten bestellen om je bezoek aan Apenheul nog leuker te maken! Met de supergave speurtas heb je alles bij de hand om echt álle apen te vinden. Deze mooie rugzak is gemaakt van biokatoen en bevat een pet, verrekijker en een notitieblok! Het Apenheulgeld koop je online voor €30,-. Bij de entree ontvang je een pas met het tegoed dat je kunt besteden bij de horecapunten in ons park en bij de souvenirshop van Apenheul. Bij betaling met Apenheulgeld ontvang je 10% korting* op je aankopen.

Zomeravonden

Kom jij naar het leukste slaapfeestje tussen de apen? Wij vieren dit jaar onze 50e verjaardag en willen dit feestje graag met jou vieren! Kom naar de Zomeravonden en zie de apen zoals je ze nog nooit eerder zag. 

Loop zachtjes op je tenen langs het verblijf en wie weet zie jij echte slapende apen! Gapen apen voordat ze gaan slapen en dromen zij net als wij? Bij een slaapfeestje hoort natuurlijk ook een silent disco en een gave avondshow. In het park kom je ook straattheater tegen en pakken we uit met een heerlijk en feestelijk food festival! Vier jij dit feestje met ons mee? Oh ja…kinderen mogen als ze dat willen in hun pyjama komen! 

Wanneer: 23 juli t/m 28 augustus op vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur