Home Steun ons Andere sponsormogelijkheden

Adopteer een aap met jouw bedrijf

Welke van de vijf apen past bij jouw bedrijf? Steun op deze leuke manier Stichting Apenheul! Kijk hier voor alle informatie over adoptie.

Het Hollander Techniek Auditorium

Per april 2024 is Hollander Techniek voor twee jaar naamsponsor geworden van het auditorium in onze duurzame congreslocatie De St@art! Hier vinden jaarlijks honderden congressen en bijeenkomsten plaats. Met deze unieke sponsoring laat Hollander Techniek tienduizenden zakelijke gasten zien dat ze een Stichting Apenheul en haar bijzondere missie steunt! Uiteraard zijn er ook andere, unieke, mogelijkheden voor sponsoring. Interesse? Neem contact op met onze fondsenwerver Marye Berghuis-Wentzel via m.berghuis@apenheul.nl of T 055-357 57 00.

"Wereldwijd worden we gezien als expert op het gebied van (bedreigde) primaten en dierenwelzijn. Met jouw steun kunnen we dit ook in de toekomst blijven!"

Doneer eenmalig

Als stichting is steun van particulieren en zakelijke partners voor Apenheul onmisbaar. Steun je ons in onze missie en wil je iets extra’s doen voor Stichting Apenheul zonder dat je ergens aan vastzit? Je schenkt heel eenvoudig én eenmalig door een bedrag over te maken onder vermelding van ‘Algemene donatie Apenheul’.

IBAN NL81 RABO 0393188000
T.n.v. Stichting Apenheul

Meer mogelijkheden

Je kunt ons natuurlijk ook op andere manieren steunen! Samen kijken we naar mogelijkheden die bij jouw bedrijf passen. 

Benieuwd? Neem contact op met onze fondsenwerver Marye via steun@apenheul.nl of via T 055-357 57 00.