Home Plan je bezoek Jouw bezoek

Loslopende apen

In Apenheul ontdek je zo’n 35 verschillende apensoorten, waarvan vele soorten ook los tussen de gasten kunnen lopen. Heb je zelf geen goed afsluitbare tas? Dan krijg je bij binnenkomst in Apenheul een speciale 100% aapvrije tas. De loslopende apen vind je in het begin bij de doodshoofdapen, in het dwergapengebied, het madagascargebied en rondom het Apenboompad.

Reserveer een kaartje/tijdslotticket

Apenheul heeft variabele entreeprijzen per dag en per tijdslot. Je koopt je kaartje met tijdslot online met minimaal €1,50 korting. Het tijdslot  van een half uur geldt alleen voor de tijd van aankomst. Daarna mag je, zolang we open zijn, genieten van het groene park! Onze openingstijden vind je hier. Als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul hoef je geen tijdslotticket te reserveren.

Heb je nog vragen? Bekijk onze pagina Veelgestelde vragen.

We wensen je alvast heel veel plezier in ons prachtige park!

Betaal digitaal

Betaal overal in Apenheul met pinpas, creditcard of mobiele telefoon. Bij restaurant De Apegaap kun je ook contant betalen.
TIP: Wissel bij de entree je contanten in voor een Apenheulgeldpas. Daarmee kun je overal in ons park betalen. Je kunt ook een Apenheulgeldpas tegelijk met je tickets bestellen in onze webshop.

Route en parkeren

Bekijk hier alle informatie over route en parkeren

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren in Apenheul? Wij plaatsen al onze gevonden voorwerpen online. Klik op de iLost button om te zien of we jouw verloren voorwerp hebben gevonden. Staat je voorwerp na een week nog niet op de website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden. 

Staat je verloren voorwerp er wel tussen? Geef dit dan snel aan! Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker dat het bij jou hoort. Daarna is het eenvoudig: je haalt het gevonden voorwerp op of laat het thuisbezorgen.

Toegankelijke recreatie

Wij verbeteren continu onze parkbeleving voor al onze bezoekers, groot en klein, jong en oud. Ons park is voor iedereen toegankelijk. Zodat ook jij kunt genieten van het leukste dagje uit tussen de apen! Bekijk op deze pagina alle informatie.