Home Plan je bezoek Jouw bezoek

Loslopende apen

In Apenheul ontdek je zo’n 35 verschillende apensoorten, waarvan vele soorten ook los tussen de gasten kunnen lopen. De loslopende apen vind je in het begin bij de doodshoofdaapjes, het dwergapengebied, het madagascargebied en rondom het Apenboompad.

In het park

Bij binnenkomst in Apenheul krijg je een speciale 100% aapvrije tas, als je zelf geen goed afsluitbare tas hebt. Onze horeca is geopend en in het park zijn voldoende rustplekken aanwezig. De wc's zijn ook geopend.

Reserveer een kaartje/tijdslotticket

Vooraf moet online een tijdslot gereserveerd worden en kaartjes zijn alleen online te koop en niet bij de kassa van Apenheul. Een tijdslotticket geldt alleen voor de tijd van aankomst. Daarna mag je, zolang we open zijn, genieten van het groene park! Als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul hoef je geen tijdslotticket te reserveren.

Heb je nog vragen? Bekijk onze pagina Veelgestelde vragen.

We wensen je alvast heel veel plezier in ons prachtige park!

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren in Apenheul? Wij plaatsen al onze gevonden voorwerpen online. Klik op de iLost button om te zien of we jouw verloren voorwerp hebben gevonden. Staat je voorwerp na een week nog niet op de website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden. 

Staat je verloren voorwerp er wel tussen? Geef dit dan snel aan! Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker dat het bij jou hoort. Daarna is het eenvoudig: je haalt het gevonden voorwerp op of laat het thuisbezorgen.

Toegankelijke recreatie

Wij verbeteren continu onze parkbeleving voor al onze bezoekers, groot en klein, jong en oud. Ons park is voor iedereen toegankelijk. Zodat ook jij kunt genieten van het leukste dagje uit tussen de apen!