Home Plan je bezoek Jouw bezoek

Loslopende apen

In Apenheul ontdek je zo’n 35 verschillende apensoorten, waarvan vele soorten ook los tussen de gasten kunnen lopen. De loslopende apen vind je in het begin bij de doodshoofdaapjes, het dwergapengebied, het madagascargebied en rondom het Apenboompad.

In het park

Bij binnenkomst in Apenheul krijg je een speciale 100% aapvrije tas, als je zelf geen goed afsluitbare tas hebt. Onze horeca is geopend en in het park zijn voldoende rustplekken aanwezig. De wc's zijn ook geopend.

Reserveer een kaartje/tijdslotticket

Vooraf moet online een tijdslot gereserveerd worden en kaartjes zijn alleen online te koop en niet bij de kassa van Apenheul. Een tijdslotticket geldt alleen voor de tijd van aankomst. Daarna mag je, zolang we open zijn, genieten van het groene park! Als seizoenkaarthouder en/of Vriend van Apenheul hoef je geen tijdslotticket te reserveren.

Heb je nog vragen? Bekijk onze pagina Veelgestelde vragen.

We wensen je alvast heel veel plezier in ons prachtige park!

Toegankelijke recreatie

Wij verbeteren continu onze parkbeleving voor al onze bezoekers, groot en klein, jong en oud. Ons park is voor iedereen toegankelijk. Zodat ook jij kunt genieten van het leukste dagje uit tussen de apen!