Home Nieuws Welkomstfeestje voor Banjoko

De jonge Banjoko verhuisde afgelopen december van een Frans dierenpark naar Apenheul. Hij leefde daar in een groep met andere mannen en leidt nu voor het eerst een eigen groep met vrouwen. En dat gaat heel goed. Nu hij gewend is aan zijn nieuwe leefomgeving en de gorilla’s in zijn groep, is het tijd hem officieel welkom te heten in Apenheul en Apeldoorn!

Bij een feestje horen natuurlijk gasten én taart. Burgemeester Ton Heerts en de kinderburgemeester van Apeldoorn zijn aanwezig bij dit bijzondere moment. Roel Welsing, directeur van Stichting Apenheul, is ceremoniemeester. Een gorillaverzorger geeft een korte voederpresentatie, waarbij zij leuke weetjes over Banjoko en de groep vertelt en de gorilla’s een lekkere traktatie geeft. En als kers op de taart kondigt de kinderburgemeester samen met de burgemeester bijzonder nieuws aan..!

Ben je benieuwd naar het nieuws en wil je dit feestelijke moment niet missen? Zorg dan dat je vrijdag 19 april om 11.30 uur bij de Bongo Bonde in Apenheul bent. Tot dan!

Bezoekers die 19 april in Apenheul zijn, zijn van harte welkom dit feestje mee te vieren.

Ook interessant