Home Nieuws €20.970 opgehaald voor natuurproject op Madagaskar

Unieke veilingitems

Ter ere van het 25-jarig bestaan van het ANF organiseerden wij deze bijzondere avond, die vanwege corona twee jaar werd uitgesteld, in Apenheul. De aanwezige gasten konden meebieden op unieke veilingitems, zoals een zakelijk arrangement met inspiratiesessie in ons park, een ontbijtbuffet inclusief toegang tot ons park en een exclusieve belevenis om middenin Apenheul in een Tiny Lodge te overnachten. Ook werd een aantal grote ringstaartmaki-knuffels uit onze souvenirshop geveild; dat bleek een populair item! Ondertussen genoten de genodigden van een volledig verzorgde avond uit met een heerlijk diner, live muziek en inspirerende verhalen over de natuur.

Over Seeds of Hope

In de oerwouden van Madagaskar worden veel bomen gekapt als brandhout, voor de illegale handel of om akkers aan te leggen. De dieren leven vaak in geïsoleerde populaties in kleine bosfragmenten. Het is belangrijk om deze fragmenten bos te beschermen, maar deze ook met elkaar te verbinden en uit te breiden. Zo komen de populaties halfapen weer met elkaar in contact en wordt genetische uitwisseling weer mogelijk. Daarom richt Seeds of Hope zich op herbebossing. Ook educatie is een belangrijk doel van dit project. We willen kinderen bij het project betrekken en hen enthousiast maken over het verzamelen van zaden en het verzorgen van jonge boompjes.

Hartelijk dank!

Wij bedanken alle partijen voor het belangeloos meewerken aan het succes van deze avond: Care & Cooking, Fidato, Sligro, Kaak Event Rent, Julian Knol, Accres en Apemanagement, de band Triple B Jazz Combo, LightPark photography, dierverzorgers, gidsen en onze horeca-collega's die deze avond vrijwilliger waren. En wij danken natuurlijk alle aanwezige gasten voor hun bijdrage! Samen maken we het verschil voor de halfapen op Madagaskar.

Wil je ook een bijdrage leveren? Dat kan! Steun het ANF met een eenmalige donatie.

Ook interessant