Home Natuurbehoud Steun het ANF

Steun het ANF

Het Apenheul Natuurbehoudfons steunen kan op allerlei manieren. Wat je ook doet: alle beetjes helpen! We zijn blij met elke vorm van steun, want alleen zo kunnen wij de apen en hun leefgebieden beschermen. Hieronder lees je wat je allemaal kan doen om het ANF te helpen.

Doneer een bedrag

Maak jouw gift t.n.v. het Apenheul Natuurbehoudfonds over op:
IBAN: NL06TRIO0197986145
BIC: TRIONL2U

Drink Lazy Monkey koffie

Drink je onze Lazy Monkey koffie, dan help je automatisch de apen in het wild! De lokale bevolking in Peru teelt de Lazy Monkey koffie. Zo hoeven zij niet langer de leefgebieden van de apen te kappen én hebben zij voldoende inkomsten. De koffie drink je in Apenheul of koop je in de souvenirshop in het park.

ANF in je testament

Wil je de wereld iets goeds nalaten? Dan kan je het Apenheul Natuurbehoudfonds in je testament laten opnemen. Als je iets nalaat aan het ANF, dan geef je aan apen en hun leefgebieden. Het opnemen van een goed doel in je testament is een belangrijke beslissing. Hiervoor moet je langs de notaris, die dit vastlegt in een testament.

Wil je hierover persoonlijk contact of meer informatie? Neem dan contact op met het ANF via office@apenheul.nl of tel. 055-3575700.

Ook interessant