Home Plan je bezoek Entreekaarten

Entreekaarten

Reserveer online een datum en tijdslot voor jouw bezoek aan Apenheul.  Het tijdslot laat zien welk dagdeel je naar binnen kunt. Daarna mag je Apenheul tot aan sluitingstijd zo lang ontdekken als je wilt! Bij het kopen van een kaartje en het reserveren van een tijdslot ga je akkoord met de voorwaarden en de parkregels in Apenheul.

Entreeprijzen

Je koopt je kaartje online met minimaal €1,50 korting. Apenheul heeft variabele entreeprijzen per dag en per tijdslot. Zo kun je altijd de voordeligste prijs kiezen voor een bezoek aan ons park!

Gratis entree kind t/m 2 jaar* gratis
Variabele** entreeprijs online 3 t/m 12 jaar €15,00-€21,00
Variabele** entreeprijs online 13 jaar en ouder €19,00-€25,00
Entreeprijs aan de kassa 3 t/m 12 jaar  €22,50
Entreeprijs aan de kassa 13 jaar en ouder €26,50


* Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een ticket met datum en tijdslot nodig. Deze kun je gratis bestellen in onze webshop.

** Kijk in de kalender in onze webshop voor het meest voordelige tijdslot per dag.

Deze prijzen zijn niet geldig in combinatie met andere acties.

Waarom zit er verschil in de entreeprijzen?

Om jou een uniek dagje uit te bezorgen, verspreiden we het aantal bezoekers over de dag. Om deze verspreiding ook op het laatste moment zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren we last-minute entreeprijzen. Deze prijzen variëren van dag en tijd. De prijs in de tijdslotvakjes is de prijs van 1 dagticket voor volwassenen. 

Abonnement van een ander park

Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren en online Apenheul tickets met korting kopen? Vraag dan bij het park waarvan jij een abonnement hebt hoe je dit via onze webshop kunt doen. 

Cadeaubonnen 

Het is ook mogelijk om Apenheul cadeaukaarten in te wisselen. Zorg ervoor dat je ook een tijdvakbewijs reserveert. Doe dit via onze webshop "Ik heb al een ticket". Meld je met de cadeaubon en het tijdvakbewijs bij de bezoekersreceptie van Apenheul.

Groepen & zakelijk

Neem voor het reserveren van een arrangement of het boeken van een schoolreisje contact op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: evenementen@apenheul.nl
Website: apenheul-evenementen.nl

Ook interessant