Home Plan je bezoek Entreekaarten

Entreekaarten

Het maken van een reservering voor je bezoek is alleen online mogelijk. Bij het kopen van een kaartje en het reserveren van een tijdvak ga je akkoord met de voorwaarden en de parkregels in Apenheul. Alleen met een entreebewijs met datum en tijdvak krijg je toegang tot ons park.

Entreeprijzen 2022

kind t/m 2 jaar* gratis
3 t/m 12 jaar actietarief: € 15 p.p.
13 jaar en ouder vanaf € 16,50 p.p.
Maximale entreeprijs 13 jaar en ouder** € 28 p.p.


*Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar er moet wel een ticket met datum en tijdvak gereserveerd worden.
Deze prijzen zijn alleen online geldig en niet geldig in combinatie met andere acties.

** De maximale entreeprijs geldt ook aan de kassa.

Waarom zit er verschil in de entreeprijzen?

Om jou een uniek dagje uit te bezorgen, verspreiden we het aantal bezoekers over de dag. Om deze verspreiding ook op het laatste moment zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren we last-minute entreeprijzen. Deze prijzen variëren van dag en tijd. De prijs in de tijdslotvakjes is de prijs van 1 dagticket voor volwassenen. Voor kinderen tussen de 3-12 jaar zijn kindertickets tussen 9 juli en 28 augustus altijd €15.

Entreebewijs met datum en tijdvak = toegang

Kortingsbonnen

Er zijn geen kassa’s geopend. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren? Vraag dan bij het park waarvan jij een abonnement hebt hoe je dit via de webshop kunt doen.  

Het is ook mogelijk om Apenheul cadeaukaarten in te wisselen. Zorg ervoor dat je ook een tijdvakbewijs reserveert. Doe dit via deze pagina met de button "Ik heb al een entreebewijs". Meld je met de cadeaukaart en het tijdvakbewijs bij de bezoekersreceptie van Apenheul.

Arrangementen

Neem voor het reserveren van een arrangement of het boeken van een schoolreisje contact op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: evenementen@apenheul.nl
Website: apenheul-evenementen.nl

Cadeaukaarten

Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Bestel dan een Apenheul cadeaukaart voor een dagbezoek of seizoenkaart 2022!

Ook interessant