Home Plan je bezoek Entreekaarten
Vanaf 31 maart 2023 is ons park weer geopend

Entreekaarten

Het maken van een reservering voor je bezoek is alleen online mogelijk. Bij het kopen van een kaartje en het reserveren van een tijdvak ga je akkoord met de voorwaarden en de parkregels in Apenheul. Alleen met een entreebewijs met datum en tijdvak krijg je toegang tot ons park. Het tijdvak van een half uur laat zien tussen welke tijden je ons park in kunt. Daarna mag je Apenheul tot aan sluitingstijd zo lang ontdekken als je wilt!

Entreeprijzen 2023

kind t/m 2 jaar* gratis
3 t/m 12 jaar prijs volgt
13 jaar en ouder prijs volgt
Maximale entreeprijs 13 jaar en ouder** prijs volgt


* Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een ticket met datum en tijdvak nodig. Deze kun je gratis bestellen in onze webshop.
Deze prijzen zijn alleen online geldig en niet geldig in combinatie met andere acties.

** Koop je je kaartje aan de kassa i.p.v. online? Dan geldt de maximale entreeprijs.

Waarom zit er verschil in de entreeprijzen?

Om jou een uniek dagje uit te bezorgen, verspreiden we het aantal bezoekers over de dag. Om deze verspreiding ook op het laatste moment zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren we last-minute entreeprijzen. Deze prijzen variëren van dag en tijd. De prijs in de tijdslotvakjes is de prijs van 1 dagticket voor volwassenen. 

Entreebewijs met datum en tijdvak = toegang

Abonnement van een ander park

Er zijn geen kassa’s geopend. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren en online Apenheul tickets met korting kopen? Vraag dan bij het park waarvan jij een abonnement hebt hoe je dit via onze webshop kunt doen. 

Kortingsbonnen 

Het is ook mogelijk om Apenheul cadeaukaarten in te wisselen. Zorg ervoor dat je ook een tijdvakbewijs reserveert. Doe dit via deze pagina met de button "Ik heb al een entreebewijs". Meld je met de cadeaukaart en het tijdvakbewijs bij de bezoekersreceptie van Apenheul.

Groepen & zakelijk

Neem voor het reserveren van een arrangement of het boeken van een schoolreisje contact op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: evenementen@apenheul.nl
Website: apenheul-evenementen.nl

Ook interessant