Home Plan je bezoek Entreekaarten

Entreekaarten

Het kopen van entreekaarten is alleen online mogelijk. Bij het kopen van een kaartje en het reserveren van een tijdvak ga je akkoord met de voorwaarden en de parkregels in Apenheul. Alleen met een entreebewijs met datum en tijdvak krijg je toegang tot ons park.

Let op: de kassa’s bij Apenheul zijn gesloten en daar kunnen geen kaartjes worden gekocht of kortingsbonnen worden verzilverd.

Bij de ingang van het park staan voor de kaartcontrole 1,5 meter markeringen op de grond. Je ontvangt bij de ingang informatie over de kaartcontrole van Apenheul medewerkers of via de bebording.

Entreebewijs met datum en tijdvak = toegang

Entreeprijzen 2020

   
0 t/m 2 jaar gratis (let op: wel een ticket met datum en tijdvak nodig)
3 t/m 12 jaar € 21,- p.p. vanaf 13.00 uur krijgen kinderen € 6,- korting!
13 jaar en ouder € 24,- p.p.
Mindervalide* € 21,- p.p.

* Bezoekers die niet in staat zijn om ons park zelfstandig te bezoeken. Maximaal één begeleider per mindervalide betaalt ook dit voordelige tarief.

Kortingsbonnen

Er zijn geen kassa’s geopend. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren? Meld je dan bij de bezoekersreceptie van Apenheul (op vertoon van je abonnement, kortingsbon en tijdslotticket). 

Het is ook mogelijk om Apenheul cadeaukaarten in te wisselen. Zorg ervoor dat je ook een tijdvakbewijs reserveert. Doe dit via deze pagina met de button "Ik heb al een entreebewijs". Meld je met de cadeaukaart en het tijdvakbewijs bij de bezoekersreceptie van Apenheul.

Arrangementen

Arrangementen (voor groepen) zoals rondleidingen en schoolreisjes zijn op dit moment niet mogelijk.

 

Vergeet niet om de maatregelen rondom het parkeren te lezen.

Ook interessant