Home Plan je bezoek Entreekaarten

Entreekaarten

Het kopen van entreekaarten is alleen online mogelijk. Bij het kopen van een kaartje en het reserveren van een tijdvak ga je akkoord met de voorwaarden en de parkregels in Apenheul. Alleen met een entreebewijs met datum en tijdvak krijg je toegang tot ons park.

Let op: de kassa’s bij Apenheul zijn gesloten en daar kunnen geen kaartjes worden gekocht. 

Bij de ingang van het park staan voor de kaartcontrole 1,5 meter markeringen op de grond. Je ontvangt bij de ingang informatie over de kaartcontrole van Apenheul medewerkers of via de bebording.

Entreeprijzen 2021

kind t/m 2 jaar** gratis
3 t/m 12 jaar vanaf € 13,50 p.p.
13 jaar en ouder vanaf € 16,50 p.p.
Mindervalide* vanaf € 13,50 p.p.
Regulier tarief 13 jaar en ouder € 24,00 p.p.
Regulier tarief 3 t/m 12 jaar € 21,00 p.p.


** Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar er moet wel een ticket met datum en tijdvak gereserveerd worden.
* Bezoekers die niet in staat zijn om ons park zelfstandig te bezoeken. Maximaal één begeleider per mindervalide betaalt ook dit voordelige tarief.
Deze prijzen zijn alleen online geldig en niet geldig in combinatie met andere acties.

Waarom zit er verschil in de entreeprijzen?

Op dit moment mogen we een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Om jou een uniek dagje uit te bezorgen, verspreiden we het aantal bezoekers over de dag. Om deze verspreiding ook op het laatste moment zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren we last-minute entreeprijzen. Deze prijzen variëren van dag en tijd. De prijs in de tijdslotvakjes is de prijs van 1 dagticket voor volwassenen. Kinderen tussen de 3-12 jaar en mindervaliden krijgen op de prijs standaard 3 euro korting.

Koop entreetickets

Entreebewijs met datum en tijdvak = toegang

Kortingsbonnen

Er zijn geen kassa’s geopend. Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren? Vraag dan bij het park waarvan jij een abonnement hebt hoe je dit via de webshop kunt doen.  

Het is ook mogelijk om Apenheul cadeaukaarten in te wisselen. Zorg ervoor dat je ook een tijdvakbewijs reserveert. Doe dit via deze pagina met de button "Ik heb al een entreebewijs". Meld je met de cadeaukaart en het tijdvakbewijs bij de bezoekersreceptie van Apenheul.

Arrangementen

Neem voor het reserveren van een arrangement of het boeken van een schoolreisje contact op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: reserveringen@apenheul.nl
Website: apenheul-evenementen.nl

Ook interessant