Tickets

Reserveer online een datum voor jouw bezoek aan Apenheul. We bieden dagtickets (hele dag geldig) en middagtickets (geldig van 14.00-17.00 uur). Bij het kopen van een ticket ga je akkoord met de voorwaarden en de parkregels in Apenheul.

Entreeprijzen

Online krijg je per ticket tot wel €7,50 korting op de kassaprijs. Apenheul heeft variabele entreeprijzen per dag en per dagdeel. Zo kun je altijd de voordeligste prijs kiezen voor een bezoek aan ons park!

Gratis entree kind t/m 2 jaar* gratis
Variabele** entreeprijs online 3 t/m 12 jaar €17,50 - €24,00
Variabele** entreeprijs online 13 jaar en ouder €20,00 - €26,50
Entreeprijs aan de kassa 3 t/m 12 jaar  €25,00
Entreeprijs aan de kassa 13 jaar en ouder €27,50


Per bestelling wordt €0,65 administratiekosten in rekening gebracht. Uitgezonderd bestellingen met alleen gratis reserveringstickets en/of tickets voor kinderen van 0 t/m 2 jaar.

* Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een entreebewijs nodig. Deze kun je gratis bestellen in onze webshop.
** Kijk in de kalender in onze webshop voor de meest voordelige data.

Waarom zie ik verschillende entreeprijzen?

Om jou een uniek dagje uit te bezorgen, verspreiden we het aantal bezoekers over de week. Daarom hanteren we verschillende entreeprijzen voor week- en weekenddagen en vakanties/feestdagen. Deze prijzen variëren van dag en tijd. Daarnaast hebben we verschil in prijs voor kinderen van 3 t/m 12 jaar en volwassenen (13+). 

Abonnement van een ander park

Heb je een abonnement van een ander park en wil je een kortingsbon verzilveren en online Apenheul tickets met korting kopen? Vraag dan bij het park waarvan jij een abonnement hebt hoe je dit via onze webshop kunt doen. 

Cadeaubonnen 

Het is ook mogelijk om Apenheul cadeaukaarten in te wisselen. Zorg ervoor dat je ook een gratis reserveringsticket boekt als je Apenheul met een cadeaubon wilt bezoeken. Doe dit via onze webshop. Meld je met de cadeaubon en het reserveringsticket bij de bezoekersreceptie van Apenheul.

Groepen & zakelijk

Neem voor het reserveren van een arrangement contact op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: evenementen@apenheul.nl
Website: apenheul-evenementen.nl

Interesse in een schoolreisje? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina.

Ook interessant