Home Nieuws Expeditie Na-aap

Doe van 29 april t/m 7 mei mee aan Expeditie Na-aap! Een dag vol na-aap plezier. Doe de na-aap opdrachten die je op de speciale speurkaart vindt, verzamel een sticker bij elke opdracht en volbreng de expeditie!

Onze gidsen staan bij Kambizuri middenin het park paraat met nóg meer na-aap spelletjes. En ze lezen voor uit het boek van NAAAP. Laat je bij het plein van restaurant De Apegaap schminken en slinger als een aap door de speeltuin. Als klapper hebben wij weer de show van Emma en haar vriendje Koen bij De Apegaap. Ook daar kun je lekker meedoen en na-apen! Als je dan ook nog de na-aap workshops volgt, word je een echte ultieme na-aper en heb je de expeditie voltooid.

De eerste Expeditie Na-aap dit jaar is van 29 april t/m 7 mei. Iedereen kan gratis meedoen op eigen tempo en je hoeft niet te reserveren. De speurkaart is verkrijgbaar bij de ingang van Apenheul.

ACTIE: De hele meivakantie kinderkaartjes €15! Bestel direct online voor een dag vol na-aap plezier!

Ook interessant