Home Nieuws Opnieuw uitgeroepen tot beste werkgever

27 januari 2022

In een organisatiebreed onderzoek konden medewerkers van Apenheul hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie beoordelen. Wij zijn naar aanleiding van de resultaten uitgeroepen tot World-class Workplace, omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de Nederlandse benchmark liggen. In 2017 en 2019 werden wij ook al onderscheiden. “Het is prachtig om deze onderscheiding opnieuw te mogen ontvangen”, vertelt Apenheul-directeur Roel Welsing trots.

“De bevlogenheid van onze medewerkers komt overduidelijk naar voren in de resultaten. Dit zegt veel over de passie die overal voelbaar is en waarmee wij ons als organisatie onderscheiden. Onze missie is liefde voor dieren en natuur stimuleren. Dat onze medewerkers zoveel liefde voor ons park, onze dieren en gasten hebben is onze grootste kracht.”  

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap, omdat zij geloven dat organisaties waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. Medewerkers maken bovendien het verschil.

Wil jij ook bij Apenheul aan de slag? Wij zoeken voor komend seizoen nog enthousiaste medewerkers.