Home Nieuws Knuffelapenjacht

Plaats een pluche aapje of versier de (Baboe?) kleurplaat

Apeldoorn Marketing roept alle Apeldoorners die nog ergens een apenknuffel hebben liggen op om mee te doen en een apenknuffel achter het raam te plaatsen. Doe jij mee en plaats je vanaf deze week een aapje achter je raam? Daar maak je heel veel kinderen blij mee. Voor mensen die mee willen doen, maar geen apenknuffel hebben is er een speciale apenkleurplaat die je kan downloaden, inkleuren en ophangen.

Wie meedoet aan de apenjacht kan de locatie van zijn aapje per mail doorgeven aan redactie@apeldoornmarketing.nl, of via social media aan @inapeldoorn. Het doel is dat er zo snel mogelijk veel aapjes neergezet worden, zodat kids vanaf eind april op apenjacht kunnen in hun eigen buurt.

Doe mee en win

Kids die op apenjacht gaan en daar een post of story op Instagram over plaatsen met de #apenjacht en @inapeldoorn taggen, maken elke week kans op een Apenheul prijs. Zoals vrijkaartjes, een apenbordspel, een mega XXL apenkleurplaat en nog meer. Via het instagram account van @inapeldoorn is tevens een apen bingokaart te downloaden: daarmee wordt apenspotten nog leuker.

Knuffelberenjacht vorig jaar

Op veel plekken in Nederland verschenen vorig jaar teddyberen in het straatbeeld. Mensen werden opgeroepen om teddyberen voor het raam te zetten en daar werd massaal gehoor aan gegeven. Kinderen konden zo in hun eigen buurt beertjes zoeken. Er toch even op uit, maar wel in eigen buurt én volgens de richtlijnen van het RIVM.

Ook interessant