Home Actiepagina's Combiticket Apenheul & Julianatoren

Over Apenheul

Beleef het leukste dagje uit tussen de apen in Apenheul! In dit groene natuurpark vind je wel 35 soorten apen. Meer dan de helft van de 300 apen loopt zelfs los tussen de bezoekers. Spot jij ze allemaal? Sta oog in oog met loslopende apen, bezoek de voederpresentaties van onze dierverzorgers, hang de aap uit in een van de speeltuinen en ontmoet de nieuwe gorillaleider Banjoko!

Over Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren biedt met meer dan 60 attracties en shows een te gek dagje uit voor het hele gezin. Hier kunnen bezoekers als echte cowboys over de Paardenbaan rijden en op safari gaan door de Safaribaan. Het is de plek waar kinderen hun favoriete TV-sterren, zoals meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia, kunnen ontmoeten.

Praktisch

Het ticket van Apenheul bestel je op dag en tijd, het ticket voor Julianatoren kan op een dag in het seizoen 2024 gebruikt worden. Hiervoor is geen reservering nodig. Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis entree bij Apenheul, bij Julianatoren mogen kinderen t/m 1 jaar gratis mee.

Tip: voor kinderen van 2 jaar oud adviseren we geen combiticket te kopen, maar een los entreeticket bij Julianatoren en een gratis tijdslotticket bij Apenheul.

Combitickets Julianatoren & Apenheul bestellen

Bestel hier je voordelige combitickets (van €57,- voor €39,-​).