Entreeprijzen

Wil je met je basisschool naar Apenheul in het schooljaar 2020/2021? Profiteer dan van ons voordelige schoolreistarief. De tarieven voor 2020/2021 zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Reserveer jouw schoolreis via het aanvraagformulier onderaan de pagina.

Kinderrondleiding

Wat eten de apen? Waarom lopen apen in Apenheul nooit weg? Hoe zwaar is een gorilla? Tijdens een speciale kinderrondleiding met een gids krijgen kinderen de antwoorden op al deze vragen. De avontuurlijke rondleiding duurt ongeveer een uur. De kosten voor een rondleiding zijn op aanvraag.

Apentrots lessen

Apenheul heeft samen met JOGG Apeldoorn, CJG en Accres het lesprogramma ‘Apentrots’ ontwikkeld. Met dit lesprogramma ontdekken kinderen wat zij van de apen kunnen leren als het gaat om gezond eten en bewegen. Apeldoornse basisscholen kunnen via onderstaand reserveringsformulier het dagje Apenheul reserveren.

Reserveer jouw schoolreis

Interesse in een schoolreis naar Apenheul? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens worden niet voor iets anders gebruikt dan voor het boeken van jouw schoolreisje in Apenheul (lees ons privacy statement). Na ontvangst van de aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Houd er rekening mee dat het verwerken van een aanvraag 3 werkdagen kan kosten.

Ook interessant