Entreeprijzen

Wil je met je basisschool naar Apenheul in het schooljaar 2019/2020? Profiteer dan van ons voordelige schoolreistarief. Je betaalt slechts € 10,50 per persoon*. Boek je de schoolreis minimaal 3 maanden van tevoren? Dan betaal je zelfs maar € 9,50 per persoon!

* Het voordelige schoolreistarief geldt ook voor 1 begeleider per 5 leerlingen. Overige begeleiders betalen het reguliere groepstarief. Zij krijgen € 2,50 korting op hun entreekaart.

Reserveer jouw schoolreis via het aanvraagformulier onderaan de pagina.

Kinderrondleiding

Wat eten de apen? Waarom lopen apen in Apenheul nooit weg? Hoe zwaar is een gorilla? Tijdens een speciale kinderrondleiding met een gids krijgen kinderen de antwoorden op al deze vragen. De avontuurlijke rondleiding duurt ongeveer een uur en kost € 25,- per gids (max. 15 leerlingen per gids met max. 4 gidsen per dag).

Oriëntatiebezoek

Wil je voorafgaand aan een schoolreisje een oriëntatiebezoek brengen aan Apenheul? Dat is mogelijk in ons geopende seizoen. Vraag je gratis oriëntatiebezoek aan via het aanvraagformulier.

Apentrots lessen

Apenheul heeft samen met JOGG Apeldoorn, CJG en Accres het lesprogramma ‘Apentrots’ ontwikkeld. Met dit lesprogramma ontdekken kinderen wat zij van de apen kunnen leren als het gaat om gezond eten en bewegen. Apeldoornse basisscholen kunnen via onderstaand reserveringsformulier het dagje Apenheul reserveren.

Reserveer jouw schoolreis

Interesse in een schoolreis naar Apenheul? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Je gegevens worden niet voor iets anders gebruikt dan voor het boeken van jouw schoolreisje in Apenheul (lees ons privacy statement). Na ontvangst van de aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Houd er rekening mee dat het verwerken van een aanvraag 3 werkdagen kan kosten.

Het schoolreisje

Basisscholen die een schoolreis minimaal 3 maanden van tevoren boeken betalen € 9,50 p.p., in plaats van € 10,50 p.p. Dit tarief geldt ook voor één begeleider per vijf leerlingen. Overige begeleiders betalen het normale groepstarief (€ 20,50).* Een broodje AAP kaas, een pakje biologisch appelsap en een stuk handfruit.
** Kinderfrites, 3 kipnuggets, een pakje biologisch appelsap en een stuk handfruit.
Ook interessant