Schoolreisje

Vanwege corona kunnen wij tot het einde van dit seizoen geen nieuwe schoolreisjes meer aannemen. Ook zijn alle workshops komen te vervallen. In het nieuwe seizoen hopen wij u weer te kunnen ontvangen.

Nieuw lesprogramma

Apenheul is druk bezig met het ontwikkelen van een geheel nieuw lesprogramma voor alle groepen van het basisonderwijs. De programma’s sluiten o.a. aan bij verschillende kerndoelen. De nieuwe lessen zullen vanaf de start van het seizoen (eind maart/begin april 2021) geboekt kunnen worden. Wil je op de hoogte blijven van het nieuwe lesprogramma en wat er allemaal mogelijk is of heb je inhoudelijke vragen over het programma, neem dan contact op met Victoria Farkas, educator Apenheul.

Apentrots

Apenheul heeft samen met JOGG Apeldoorn, CJG en Accres het lesprogramma Apentrots voor leerlingen van groep 7 ontwikkeld. In drie lessen, waarvan twee op school en één in Apenheul plaatsvinden, ontdekken leerlingen wat zij van de apen kunnen leren als het gaat om gezond eten en bewegen. Inschrijven voor het gehele lesprogramma Apentrots kan via de gemeente Apeldoorn.

Ook interessant