All-inclusive trouwarrangement

  • 30 daggasten
  • € 4.950,- incl. btw

Met dit arrangement kunnen jullie 30 daggasten ontvangen. Bij dit all-inclusive trouwarrangement zijn de ontvangst van jullie gasten, ceremonie, een felicitatiemoment, rondleiding voor de gasten en een heerlijkdiner inbegrepen.

Meer gasten uitnodigen?
Wij hanteren de volgende meerprijs (inclusief btw) per gast:

Daggast (volwassene)  € 120,- per persoon 
Daggast (kinderen van 3 t/m 12 jaar)  € 85,- per persoon 
Avondgast € 57,50 per persoon

Programma

Ontvangst (13.30 uur). De gasten worden ontvangen bij de ingang van Apenheul. Vanaf daar wandelen zij gezamenlijk naar de lodges middenin Apenheul, waar zij worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Bijzonder: Vanaf 14.00 uur kunnen de gasten vanaf het privéterras meekijken met de gorilla voederpresentatie in het park!

Ceremonie (14.30 uur). Het bruidspaar arriveert. De ceremonie* vindt buiten plaats onder de luifel of binnen in de lodges. Natuurlijk zorgen wij voor een feestelijke opstelling voor jullie gasten én voor een mooie loper.

Felicitaties (15.15 uur). Met een feestelijk glas bubbels brengen jullie een toost uit op de liefde en wordt de bruidstaart aangesneden.

Rondleiding en fotomoment (15.45 uur). Terwijl het bruidspaar foto’s gaat maken*, nemen onze gidsen de gasten mee voor een rondleiding door Apenheul. Grote kans dat ze iets van de apen opsteken als het gaat om de liefde!

Borrel (17:00 uur). Het bruidspaar en de gasten komen weer samen in de lodges voor een borrel. We schenken onbeperkt dranken uit ons binnenlandse drankenassortiment en serveren daarbij luxe zoutjes, breekbrood met dips, groentechips en olijven. Het is mogelijk om de borrel uit te breiden met een welkomstdrankje.

Diner (18.00 uur). Als diner bieden wij verschillende opties aan. Jullie kunnen kiezen uit een Afrikaanse braai, een Spaans tapasbuffet of een Italiaans buffet. Tijdens het diner serveren wij onbeperkt dranken uit ons binnenlandse drankenassortiment.

* Bij onze trouwarrangementen zijn de trouwambtenaar en fotograaf niet inbegrepen.

Het is mogelijk om dit trouwarrangement uit te breiden met een welkomstdrankje, livemuziek of bijzondere aankleding in een eigen gekozen thema.

Trouwambtenaar

Een huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar die bevoegd is om jullie in het echt te verbinden. Jullie dienen zelf voor deze trouwambtenaar te zorgen, deze zit niet bij dit trouwarrangement inbegrepen. Voor meer informatie over een trouwambtenaar en de daarbij behorende kosten verwijzen wij je naar de gemeente Apeldoorn.

Meer weten of meteen reserveren?

Wij denken graag mee om er een persoonlijke en onvergetelijke dag van te maken. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Congressen en Evenementen:
Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: reserveringen@apenheul.nl