All-inclusive trouwarrangement

  • 30 daggasten
  • 80 avondgasten (inclusief daggasten)
  • € xxx ,-

Bij dit all-inclusive trouwarrangement zijn de ontvangst van jullie gasten, ceremonie, een felicitatiemoment, rondleiding voor de gasten, het diner en een knallend feest inbegrepen.

Ontvangst (13.30 uur). De gasten worden ontvangen bij de ingang van Apenheul. Vanaf daar wandelen zij gezamenlijk naar de lodges middenin Apenheul, waar zij worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Bijzonder: Vanaf 14.00 uur kunnen de gasten vanaf het privéterras meekijken met de gorilla voederpresentatie in het park!

Ceremonie (14.30 uur). Het bruidspaar arriveert. De ceremonie vindt buiten plaats onder de luifel of binnen in de lodges. Natuurlijk zorgen wij voor een feestelijke opstelling voor jullie gasten én voor een mooie loper.

Felicitaties (15.15 uur). Met een feestelijk glas bubbels brengen jullie een toost uit op de liefde en wordt de bruidstaart aangesneden.

Rondleiding en fotomoment (15.45 uur). Terwijl het bruidspaar foto’s gaat maken, nemen onze gidsen de gasten mee voor een rondleiding door Apenheul. Grote kans dat ze iets van de apen opsteken als het gaat om de liefde!

Borrel (17:00 uur). Het bruidspaar en de gasten komen weer samen in de lodges voor een borrel. We schenken onbeperkt dranken uit ons binnenlandse drankenassortiment en serveren daarbij luxe zoutjes, breekbrood met dips, groentechips en olijven. Het is mogelijk om de borrel uit te breiden met een welkomstdrankje.

Diner (18.00 uur). Als diner bieden wij verschillende opties aan. Jullie kunnen kiezen uit een Afrikaanse braai, een Spaans tapasbuffet of een Italiaans buffet. Tijdens het diner serveren wij onbeperkt dranken uit ons binnenlandse drankenassortiment.

Feestavond (20.00 uur). Na het diner worden de avondgasten ontvangen met een welkomstdrankje. De hele avond kunnen jullie onbeperkt genieten van dranken uit ons binnenlandse drankenassortiment. Verder verzorgen wij een luxe tafelgarnituur en gaan wij rond met drie warme hapjes naar keuze: een warm bittergarnituur, petits crolines, Yakitori spiesjes, mini-quiches en/of geitenkaas-baconrolletjes. Aan het einde van de feestavond serveren wij een puntzak frites.

Einde van de feestavond (23.30 uur).

Meer gasten uitnodigen?

Wij hanteren de volgende meerprijs (inclusief BTW) per gast:

Daggast (volwassene)  € 120,- per persoon 
Daggast (kinderen van 3 t/m 12 jaar)  € 85,- per persoon 
Avondgast € 57,50 per persoon

Het is mogelijk om de trouwarrangementen uit te breiden met bijvoorbeeld een welkomstdrankje, livemuziek of bijzondere aankleding in een eigen gekozen thema. Wij denken graag mee om er een persoonlijke en onvergetelijke dag van te maken.