Home Over ons Werken bij Apenheul Stages dierverzorging

Wat kom je bij ons doen?

Dierverzorgers zijn in Apenheul een belangrijke schakel tussen de bezoekers en de dieren. Het welzijn van de dieren staat daarbij voorop, maar tegelijkertijd zijn zij vraagbaak voor bezoekers en beantwoorden zij iedere vraag met enthousiasme en overtuiging.

We krijgen voor de dierverzorging veel stage-aanvragen. Lees voordat je je aanmeld voor een stage de onderstaande voorwaarden die wij stellen aan stagiaires. Indien je niet aan de genoemde voorwaarden voldoet, kunnen we je aanvraag niet in behandeling nemen.

Wat willen we graag?

  • De stageperiode moet minimaal 8 weken zijn voor 38 uur (= 5 dagen) per week.
  • Je moet een dierverzorgingsopleiding volgen op MBO-niveau en tenminste het eerste jaar hebben afgerond.
  • Je moet minimaal 16 jaar zijn.
  • Je reistijd mag niet langer dan één uur zijn.
  • Je moet via school worden verzekerd.
  • Dat je je aanvraag indient tussen de 2 en 5 maanden voor aanvang van de stage. Aanvragen die niet binnen de gestelde weken vallen, kunnen wij niet in behandeling nemen.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleren we liefde voor dieren en natuur. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds zijn we wereldwijd actief om de apen en hun leefgebied te beschermen. Daarnaast ligt aan de rand van Apenheul één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Hier vinden jaarlijks zo’n 300 congressen, evenementen en familiefeesten plaats.

Wat vind je bij ons?

Een uitdagende stage in een boeiende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Je werkt met enthousiaste collega’s en zult kennismaken met alle werkzaamheden op het gebied dierverzorging.

Wil je graag stage lopen in Apenheul?

Vul onderstaand formulier in om je stage bij Apenheul aan te vragen. Aanvragen die op een andere manier verstuurd worden kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Welke opleiding volg je momenteel?

Stage- en werkervaring

Jouw stage in Apenheul

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken (lees onze Privacy statement).

* = verplicht veld