Home Over ons Werken bij Apenheul ASA: Eerste medewerker Horeca

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleren we liefde voor dieren en natuur. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds zijn we wereldwijd actief om de apen en hun leefgebied te beschermen. Daarnaast ligt aan de rand van Apenheul één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Hier vinden jaarlijks zo’n 300 congressen, evenementen en familiefeesten plaats.

Bij Apenheul zijn wij op zoek naar hospitality medewerkers. Jij bent het visitekaartje van Apenheul en bezorgt onze bezoekers een onvergetelijke dag. Je bent flexibel inzetbaar bij één van de horecapunten en/of de bezoekersservice. Geen dag is hetzelfde bij Apenheul!

Wat kom je bij ons doen?

Jij bent het aanspreekpunt van jouw eigen horecalocatie en behoudt hier het overzicht, zoals de pauze-aflossingen of het efficiënt draaien van de locatie. Je zorgt er met je team voor dat de locatie goed wordt opgestart en netjes wordt achtergelaten. In deze functie is het van belang dat je een voorbeeld rol op je neemt en je weet de medewerkers te coachen en durft hen aan te spreken indien nodig. Bij drukte raak je niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht.

Als Eerste medewerker Horeca maak je deel uit van het Hospitality team van Apenheul.

Dit jonge en enthousiaste team is verantwoordelijk voor de horeca voorzieningen in het park.

Je coördineert de werkzaamheden en stuurt je team aan in jouw “eigen” horeca outlet, naast je rol als coach werk je zelf mee in de keuken, help je onze gasten aan de bestelcounters en draai je hand niet om voor een uurtje knallen in de spoelkeuken.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent minimaal 32/38 uur per week beschikbaar, zowel doordeweeks, weekenden en tijdens vakanties;
 • Je vindt het leuk om tijdens piekmomenten met collega’s te knallen;
 • Je hebt ervaring in de horeca;
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring met het aansturen van groepen medewerkers is een pré;
 • Je bent een gastheer/-vrouw in hart en nieren.

Wat bieden wij je?

 • Een bruto uurloon van €14,65 voor 21 jaar en ouder (exclusief vakantiedagen & vakantiegeld);
 • Reiskostenvergoeding tot 30 km;
 • Een tijdelijk fulltime dienstverband;
 • Je bent flexibel in werktijden en –dagen;
 • Je werkt in een gezellig en sociaal team op een fantastische locatie;
 • 50% korting voor bezoeken aan andere deelnemende parken.

Je bent overtuigd?

Probeer ons dan ook te overtuigen. Stuur je motivatiebrief en CV naar Apenheul@asatalent.nl of bel voor vragen naar 0570-665100.