Home Nieuws Doodshoofdapen trappen nieuwe seizoen af

Nieuw: het avonturenpad
Apenheul zit vol geheime gangetjes en bijzondere plekjes waar je net iets meer moeite voor moet doen om ze te vinden. Het avonturenpad is zo’n nieuwe plek en vooral voor kinderen een prachtig plekje om te ontdekken. Je kunt hier zelfs onder een waterval lopen. Vanaf eind april kun je het avonturenpad zelf gaan ontdekken en beleven.

Voedselbos van de dwergapen
Apenheul heeft ruim 300 apen waarvan de helft losloopt tussen de bezoekers. Heel bijzonder is het voedselbos van de dwergapen, het losloopgebied wat het laatst toegevoegd is aan Apenheul. Apenheul is trots op dit gebied waar altijd wat te zien is. ’S werelds grootste insectenmuur (meer dan 100 meter lang!) ofwel de snackbar van de dwergapen, het gezellige terras van de nieuwe horeca de Apegaap met uitzicht op de witschouderkapucijnapen én de spannende bosspeeltuin met het markante zes meter hoge beklimbare gorillahoofd zijn de highlights van dit gebied.

Het Apenboompad weer open
Het Apenboompad, het verhoogde pad net na de gorilla’s waar je oog in oog kunt staan met apen, is na een flinke renovatie weer geopend voor bezoekers.

Apenheul open voor publiek vanaf 1 april
Apenheul is op 26 en 27 maart exclusief geopend voor bezoekers van een actie, seizoenkaarthouders en Vrienden van Apenheul. Voor DPG-media lezers, Vrienden van Apenheul & seizoenkaarthouders is Apenheul op 26 en 27 maart, tussen 10:00 en 17:00 exclusief geopend voor bezoek. Op 30 en 31 maart zijn we tussen 11:00 en 16:00 exclusief geopend voor Vrienden van Apenheul en seizoenkaarthouders.

Vanaf 1 april 2022 zijn we weer open voor alle bezoekers. Vanaf 1 april t/m 6 november zal het park alle dagen geopend zijn.

Actie kinderkaartjes

Koop een kinderkaartje (3 t/m 12 jaar) voor een bezoek t/m 8 mei in onze webshop voor slechts €10,-. Tot snel in Apenheul!