Home Nieuws Apenheul verwelkomt nieuw lid Raad van Toezicht

“Met deze benoeming haalt Apenheul veel financiële en organisatorische ervaring in huis”, aldus algemeen directeur Roel Welsing. Hesje is CFO/COO bij KWF Kankerbestrijding. Daarnaast is ze lid van de Raad van Toezicht van Organisatie Oude Muziek in Utrecht. Na en tijdens haar studie journalistiek, haar studie bedrijfseconomie en haar postdoctorale opleiding, vervulde zij verschillende financiële en operationele rollen. Als CFO/COO bij het Wereld Natuur Fonds zette zij zich ook in voor de bescherming en het herstel van natuur.

Door haar passie voor natuur en dieren, haar jonge gezin en ambitie als professioneel toezichthouder is ze zeer gemotiveerd om persoonlijk bij te dragen aan Apenheul. “Het maakt mij trots dat ik kan toetreden tot de Raad van Toezicht van Apenheul. Door het inzetten van mijn professionele kwaliteiten, draag ik graag bij aan de toekomst van Apenheul, haar bezoekers, haar dieren en haar medewerkers.”

Olaf Prinsen, voorzitter van de Raad van Toezicht: “De kennis en ervaring van Hesje op het gebied van financiën en operationeel beleid zijn belangrijk binnen de Raad van Toezicht van een dierenpark als Apenheul. Met de aanstelling van Hesje borgen we dat de financiële en organisatorische kant van Apenheul nadrukkelijk de aandacht houdt na het vertrek van Barbara Lamberts. We willen Barbara bedanken voor haar jarenlange inzet en betrokkenheid bij ons prachtige park.” Hesje van der Meer vormt nu samen met Gerwin Hop, Olaf Prinsen, Liesbeth Sterck en Frank Verstappen de Raad van Toezicht van Stichting Apenheul.