Apen kijken is het leukste wat er is, want het is grappig, leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen tenslotte het meest op mensen. Langs de route in ons park zijn te gekke na-aap opdrachten te doen om te ontdekken op welke aap jij het meeste lijkt. Een dagje apen spotten was nog nooit zo leuk!

Apen spotten en na-apen in het park

  • Neem na de entree een gratis speurkaart mee en spot alle 33 soorten apen. 
  • Op de speurkaart staan ook borden van NAAAP langs de route aangegeven. Daar kun je na-aap opdrachten doen!
  • Met een stoere speurtas, te koop in onze webshop, wordt apen spotten nog leuker! In de tas zit een bidon, een loep en geheimtaal waarmee je borden langs de route kunt ontcijferen.

Heb jij NAAAP's codewoord gevonden?

Vul deze dan hier in en wie weet win jij een leuke prijs! Elke maand kiezen we een winnaar uit. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Expeditie Na-aap in de zomervakantie

Nog meer na-apen: doe mee aan Expeditie Na-aap in de zomervakantie van 13 juli t/m 25 augustus! Voltooi de expeditie en word de beste na-aper!

Doe in ons park de leukste na-aap opdrachten. Lijk jij een beetje op een aap? Verzamel alle letters om het codewoord te vinden. Bezoek ook de na-aap show van Emma en haar vriendje Koen. Ook daar kun je lekker meedoen en na-apen! Noem het codewoord en krijg een leuk prijsje.

Iedereen kan gratis meedoen op eigen tempo en je hoeft niet te reserveren.

Expeditie Na Aap

Apentest

Op welke aap lijk jij het meest? Ben jij zo energiek als een doodshoofdaap, zo stoer als een gorilla of zo slim als een orang-oetan? NAAAP kan niet kiezen en wil overal op lijken. Daarom aapt ie ze na! Doe de Apentest en ontdek op welke aap jij lijkt!

Download de NAAAP kleurplaat

Hoe zie jij NAAAP het liefst? Kleur thuis of op de achterbank jouw favoriete versie.

>> Download kleurplaat