Apen kijken is het leukste wat er is, want het is grappig, leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen tenslotte het meest op mensen. Langs de route in ons park zijn te gekke na-aap opdrachten te doen om te ontdekken op welke aap jij het meeste lijkt. Kun je net zo ver springen als een sifaka? Of ben je net zo slim als een orang-oetan? Een dagje apen spotten was nog nooit zo leuk!

Apen spotten en na-apen in het park

  • Neem na de entree een gratis speurkaart mee en spot alle 35 soorten apen in het park. Gevonden? Kras het vakje open en op naar de volgende!
  • Op de speurkaart staan ook acht borden langs de route aangegeven. Daar kun je na-aap opdrachten doen!
  • Met een stoere speurtas, te koop in onze webshop, wordt apen spotten nog leuker! In de tas zit een drinkbeker, een loep en codetaal van NAAAP waarmee je borden langs de route kunt ontcijferen.

Na-apen in de herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn er extra leuke activiteiten voor kinderen in het park. Onze gidsen staan paraat met nóg meer na-aap activiteiten. En zij lezen voor uit het boek van NAAAP. Als klapper hebben wij weer de show van Emma, de dochter van de directeur, en haar vriendje Koen en het mysterie van NAAAP. Kun jij ontdekken wie NAAAP is?

Doe van zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober mee aan de volgende na-aap activiteiten: 

  • Leer na-apen bij het Madagascarschooltje (tussen 11-13 uur)
  • Voorlezen uit het Naaap-boek in Kambizuri (wisselende dagen en tijden)
  • Grote 'Na-aap, laat de aap in je los'-spel achter het gorillahuisje (tussen 13-15 uur)
  • Show van Emma en Koen op het podium bij terras de Apegaap (vanaf 14.00 t/m 16.00 uur start elk heel uur)

Doe je ook mee?

385X250 Afb Emma Koen

Apentest

Op wie lijk jij? Ben jij zo stoer als een gorilla of zo slim als een orang-oetan? NAAAP kan niet kiezen en wil overal op lijken. Daarom aapt ie ze na! Doe de Apentest en ontdek op welke aap jij lijkt!

Download de NAAAP kleurplaat

Hoe zie jij NAAAP het liefst? Kleur thuis of op de achterbank jouw favoriete versie.

>> Download kleurplaat