Home Het park Presentaties

De dierverzorger vertelt

Dagelijks geven onze dierverzorgers verschillende presentaties bij de dieren. Zij stellen de dieren persoonlijk aan je voor en je leert ook van alles over hun soortgenoten in het wild. Heb je zelf een apenvraag? Stel 'm dan gerust aan het einde van de presentatie. Onze enthousiaste dierverzorgers staan je graag te woord.

Op 30 en 31 maart en van 6 april t/m 12 juli 2019 geven onze dierverzorgers de volgende presentaties in het park. De presentatietijden staan aangegeven op de gratis plattegrond die je bij binnenkomst in ons park meekrijgt.

  • Ontdek meer over de bijzondere halfapen van Madagaskar. De dieren krijgen tijdens de presentatie ook iets te eten. Zo kan je direct goed zien hoe behendig de vari's zijn en ontmoet je de vele jonge ringstaartmaki's van dichtbij.

  • De voederpresentatie bij de gorilla's is ongetwijfeld een hoogtepunt van je bezoek. Van alle kanten komen deze indrukwekkende apen naar de voederplaats gelopen. De dierverzorgers stellen de gorilla's aan je voor en vertellen ook iets over de andere dieren op het eiland. Uiteraard ontdek je ook meer over de gorilla's in het wild. En wie weet laat één van de gorilla's nog een mooie borstroffel zien!

  • Wist je dat orang-oetans niet in groepen leven, maar erg op zichzelf zijn? Ons orang-oetan verblijf is speciaal voor deze 'oerwoud-reuzen' ontwikkeld. De dierverzorgers vertellen je meer over deze fascinerende dieren en leren je de individuen herkennen.

  • Bij sommige apen geven de dierverzorgers spontaan een presentatie als ze de dieren eten geven. Deze presentaties vinden op wisselende tijdstippen plaats. Daarom communiceren we deze presentaties niet vooraf. Wie weet heb jij geluk en val je met je neus in de boter als je door het park loopt!

Ook interessant