Home Het park Activiteitenprogramma Yoga bij de orang-oetans

Feel good flow yoga

Sta op een bijzondere manier in contact met jezelf en de natuur in het Orangseum, het binnenverblijf van de orang-oetans. Terwijl het park nog gesloten is, kun jij op deze unieke plek in de warme binnenruimte van de orang-oetans een yogales volgen. Je bent omringd door deze prachtige dieren en door het glas kunnen jullie elkaar bewonderen. Deze bijzondere les wordt bij voldoende deelname 1x per maand op woensdag- of zondagochtend gegeven door Apenheul Natuurbehoudfonds-directeur en yogalerares Iris de Winter. Boek nu deze exclusieve gentle feel good flow yoga.

Deze yogales is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Er is geen aparte omkleedruimte. We raden aan vast lekker zittende kleding aan te doen. Neem ook een handdoek en flesje water mee. De yogamatjes liggen al klaar.

Wanneer?

  • woensdag 26 oktober (voldoende deelnemers, paar plekken beschikbaar)
  • zondag 6 november (vol!)

Programma

  • 8:45-9:00 verzamelen bij de entree van Apenheul
  • 9:00-9:15 wandeling naar het Orangseum
  • 9:15-10:15 yogales in het Orangseum
  • 10:15-11:00 rondleiding

Na afloop ontvang je een bon voor een kop thee met wat lekkers. En je mag de hele dag nog blijven om ook de andere apen te bewonderen (m.u.v. 14 december: dan is het park gesloten).

Seizoenkaarthouders, Vrienden van Apenheul en medewerkers hoeven geen entree bij te bestellen en kunnen op vertoon van het ticket voor de yoga en persoonlijk pas naar binnen. 

Prijzen (deelname vanaf 16 jaar):

  • Yoga+ entree: €35 p.p.
  • Yoga voor seizoenkaarthouders, Vrienden en medewerkers: €25 p.p.

De opbrengst van de yogalessen doneert Apenheul aan het Apenheul Natuurbehoudfonds.

Boek direct een unieke yogales in Apenheul. De les gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Als de les niet doorgaat, krijg je hiervan bericht via het opgegeven mailadres.

"Spierpijn? Daar hebben we het gewoon niet over."

12 juni was de eerste yogales in het binnenverblijf van de orang-oetans in Apenheul. Verslaggever Sacha Wunderink van de stentor was erbij. Nog nooit heeft Sacha in een uur tijd zo veel gedaanteverwisselingen ondergaan. Van adelaar, naar cactus, cobra, hagedis en een hond. Onder toeziend oog van nieuwsgierige orang-oetans in Apenheul. Volgens haar kan een mens zich geen uniekere eerste yogales voorstellen. ,,Spierpijn? Daar hebben we het gewoon niet over.” Lees het volledige artikel op destentor.nl