Fantastische beleving

De gidsen waarmee wij werken zijn vrijwilligers en zij worden door het team Kennis en Onderzoek opgeleid tot gids in Apenheul. Alle gidsen zetten zich met hart en ziel in om onze gasten een fantastische beleving te bieden. Naast de rondleidingen doen zij dit ook tijdens vele educatieve activiteiten die plaatsvinden in ons park.

Tip: kom je in het weekend Apenheul bezoeken? 

Sluit aan bij onze rondleiding op zaterdag om 10.30 of zondag 13.00 uur! Onze educatieve gidsen nemen je mee langs onze dieren en beantwoorden graag vragen over het ontstaan van het park, de apen en over hun soortgenoten in het wild. Tickets voor een rondleiding in het weekend kun je in onze webshop 'Ik heb nog geen entreebewijs' bestellen onder de kop 'Maak je dag nog leuker' voor slechts €10,- p.p. 

Particuliere rondleiding reserveren

Een rondleiding op aanvraag is op alle geopende dagen al te boeken vanaf 2 personen. In verband met de beschikbaarheid van onze gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd. In onderstaand formulier kan je de rondleiding aanvragen en aangeven wat de aanvangstijd van de rondleiding mag zijn. Houd er daarbij rekening mee dat een rondleiding 1,5 tot 2 uur duurt. En ben je geïnteresseerd in speciale onderwerpen of wil je de rondleiding combineren met een presentatie? Laat het ons weten!

Kosten

De kosten voor de inzet van een gids bedraagt € 75,- per gids. Een gids kan gemiddeld 10 gasten begeleiden met een maximale groepsgrootte van 15 personen. Groepen die groter zijn dan 15 personen worden opgesplitst en aan het einde van de rondleiding weer bij elkaar gebracht.

De volledige opbrengst van de rondleiding gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.

In verband met de beschikbaarheid van onze gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd.

Een rondleiding duurt 1,5-2 uur. Daarom moet de starttijd tussen 10.00-15.00 uur liggen.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken (lees onze Privacy statement).

* = verplicht veld