Fantastische beleving voor 1,5 tot 2 uur!

De gidsen met wie wij werken zijn vrijwilligers. Zij worden door het team Kennis en Onderzoek opgeleid tot gids in Apenheul. Alle gidsen zetten zich met hart en ziel in om jou als bezoeker een fantastische beleving te bieden. Naast de rondleidingen doen zij dit ook tijdens vele educatieve activiteiten die plaatsvinden in ons park.

Tip: bezoek je Apenheul in het weekend? 

Sluit aan bij onze rondleiding op zaterdag om 10.30 of zondag 13.00 uur! Onze educatieve gidsen nemen je mee langs onze dieren en beantwoorden graag vragen over het ontstaan van het park, de apen en over hun soortgenoten in het wild. Tickets voor een rondleiding in het weekend kun je in onze webshop 'Ik heb nog geen entreebewijs' bestellen onder de kop 'Maak je dag nog leuker' voor slechts €10,- p.p. 

Particuliere rondleiding reserveren

Een rondleiding op aanvraag is op alle geopende dagen al te boeken vanaf 2 personen. Leuk voor jong en oud! In verband met de beschikbaarheid van onze gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd. In onderstaand formulier kun je de rondleiding aanvragen en aangeven wat de aanvangstijd van de rondleiding mag zijn. Houd er daarbij rekening mee dat een rondleiding 1,5 tot 2 uur duurt. En ben je geïnteresseerd in speciale onderwerpen of wil je de rondleiding combineren met een presentatie? Laat het ons weten!

Particuliere rondleidingen zijn alleen aan te vragen in en vlak voor het geopende seizoen (31 maart t/m 5 november 2023).

Kosten
De kosten voor de inzet van een gids bedragen € 75,- per gids. Een gids begeleidt gemiddeld 10 gasten met een maximale groepsgrootte van 15 personen. Groepen die groter zijn dan 15 personen worden opgesplitst en aan het einde van de rondleiding weer bij elkaar gebracht. De opbrengst van onze rondleidingen gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.

De volledige opbrengst van de rondleiding gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.