Fantastische beleving voor 1,5 tot 2 uur!

De gidsen met wie wij werken zijn vrijwilligers. Zij worden door het team Kennis en Onderzoek opgeleid tot gids in Apenheul. Alle gidsen zetten zich met hart en ziel in om jou als bezoeker een fantastische beleving te bieden. Naast de rondleidingen doen zij dit ook tijdens vele educatieve activiteiten die plaatsvinden in ons park.

Particuliere rondleiding reserveren

Een privérondleiding op aanvraag is op alle geopende dagen al te boeken vanaf 2 personen. Leuk voor jong en oud! In verband met de beschikbaarheid van onze gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd. In het formulier onderaan deze pagina kun je de rondleiding aanvragen en aangeven wat de aanvangstijd van de rondleiding mag zijn. Houd er daarbij rekening mee dat een rondleiding 1,5 tot 2 uur duurt. En ben je geïnteresseerd in speciale onderwerpen of wil je de rondleiding combineren met een presentatie? Laat het ons weten!

Kosten
De kosten voor de inzet van een gids bedragen € 75,- per gids. Een gids begeleidt gemiddeld 10 gasten met een maximale groepsgrootte van 15 personen. Groepen die groter zijn dan 15 personen worden opgesplitst en aan het einde van de rondleiding weer bij elkaar gebracht. De opbrengst van onze rondleidingen gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.

De volledige opbrengst van de rondleiding gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.

Privérondleiding aanvragen (a 75 euro)

Vraag via onderstaand formulier een particuliere rondleiding aan voor maximaal 15 personen. Bij meer dan 15 personen wordt per 15 personen een extra gids ingezet. Wil je liever aansluiten bij een groepsrondleiding op zaterdag of zondag? Boek dan jouw rondleiding via onze webshop.

De factuur voor een particuliere rondleiding dient vooraf te worden betaald en binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Tot 7 dagen voor aanvang van de rondleiding kan deze kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen 7 dagen en 48 uur voor de rondleiding wordt 50% van de kosten in rekening gebracht (verrekend met de terugbetaling). Ben je niet in staat de rondleiding af te melden of vergeet je dit? Dan zijn wij helaas genoodzaakt de kosten volledig in rekening te brengen.

In verband met de beschikbaarheid van onze gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd. Let op: Een rondleiding is alleen te boeken op geopende dagen van het park van 22 maart t/m 10 november 2024.

Een rondleiding duurt 1,5-2 uur. Daarom moet de starttijd tussen 10.00-15.00 uur liggen.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken (lees ons Privacy statement onderaan onze website).

* = verplicht veld