Ontbijten op zondag

Start je bezoek aan Apenheul nog vóór openingstijd met een luxe ontbijtbuffet in restaurant de Apegaap! Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes waaronder croissants, een biologisch zuur-desembroodje, volkoren landbrood en Fries suikerbrood, zoet en hartig beleg, gekookte eieren en scrambled eggs, yoghurt te verrijken met muesli en vers fruit, koffie, cappuccino en thee, verse jus d’orange en smoothies. Een heerlijk begin van de dag, waarna je als eerste het park inloopt.

Ontbijt in Apenheul kan door maximaal 25 personen per dag worden bijgewoond. Het is dus echt een unieke beleving!

Heb je nog geen entreeticket? Als je komt ontbijten kun je extra voordelig het park bezoeken. Kinderen van 0 t/m 2 jaar, seizoenkaarthouders, Vrienden van Apenheul en medewerkers hoeven geen entreeticket bij te bestellen en kunnen op vertoon van het ticket voor het ontbijt en hun persoonlijke pas naar binnen. 

Wanneer? Elke zondag tussen 17 april en 3 juli en tussen 4 september en 23 oktober

Hoe laat? Tussen 9.00 en 10.00 uur. Je kunt je vanaf 9 uur melden bij de entree. Je loopt vanaf de entree van Apenheul in 3 minuten naar restaurant de Apegaap.

Prijzen:

  • Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis
  • Ontbijt + entree 3 t/m 12 jaar: €25,- p.p.
  • Ontbijt + entree 13+: €35 p.p.

Heb je al een geldig entreebewijs? Dan kun je het ontbijt los boeken.

  • Alleen ontbijt 3 t/m 12 jaar: €15,- p.p.
  • Alleen ontbijt 13+: €19,50 p.p.

Boek het ontbijt direct via de activiteiten webshop of via de button hieronder. I.v.m. de voorbereidingen kun je het ontbijt reserveren t/m vrijdag 9:00 uur voor de zondag erop.