Ontbijten op zondag

Start je bezoek aan Apenheul nog vóór openingstijd met een luxe ontbijtbuffet in Kambizuri: sfeervolle lodges midden in Apenheul! Je waant je hier in een andere wereld. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes waaronder croissants, volkoren landbrood en Fries suikerbrood, zoet en hartig beleg, gekookte eieren en scrambled eggs, yoghurt te verrijken met muesli en vers fruit, koffie, cappuccino en thee, verse jus d’orange en sappen. De kinderen (en natuurlijk ook volwassenen) mogen hun eigen (a)pancake versieren! Een heerlijk begin van de dag, waarna je als eerste bezoekers het park ontdekt.

Bijzonder!

Een maximaal aantal personen per dag kan het ontbijt in Apenheul bijwonen. Het is dus echt een unieke beleving! Bovendien kun je direct na jouw ontbijt als een van de eersten die dag de maki's en vari's bezoeken; hoe bijzonder is dat?

Entreeticket + activiteit

Heb je nog geen entreeticket? Als je komt ontbijten kun je extra voordelig het park bezoeken. Kinderen van 0 t/m 2 jaar, seizoenkaarthouders, Vrienden van Apenheul en medewerkers hoeven geen entreeticket bij te bestellen en kunnen op vertoon van het ticket voor het ontbijt en hun persoonlijke toegangspas naar binnen. 

Wanneer?

Elke 1e zondag van de maand van mei t/m oktober. En extra tijdens Pasen (9 april), Moederdag (14 mei) en Vaderdag (18 juni); dan maken we er een speciaal thema-ontbijt van!

Hoe laat?

Van 9.00 tot 10.00 uur. Ontbijtgasten verzamelen zich om 8.45 uur bij de entree van Apenheul. Vanaf daar wandel je in zo'n 10 minuten naar Kambizuri, waar het ontbijt klaar staat.

Prijzen

  • Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis
  • Ontbijt + entree 3 t/m 12 jaar: €25,- p.p.
  • Ontbijt + entree 13+: €35 p.p.

Heb je al een geldig entreebewijs? Dan kun je het ontbijt los boeken.

  • Alleen ontbijt 3 t/m 12 jaar: €15,- p.p.
  • Alleen ontbijt 13+: €19,50 p.p.

Ontbijt boeken

Reserveer jouw plek aan de ontbijttafel via onderstaande button. Selecteer in de kalender van onze webshop een zondag van mei t/m oktober om je ticket(s) te kopen.

Op Moederdag (14 mei), Vaderdag (18 juni) en met Pasen (9 april) maken we er een extra speciaal thema-ontbijt van!