Ochtendwandeling op zaterdag

Elke zaterdag van 8 juli t/m 26 augustus bieden we voor openingstijd een unieke rondleiding aan door Apenheul. Je komt op plekken in Apenheul waar je tijdens een regulier bezoek niet komt. In een groep van maximaal 15 personen wandel je onder leiding van een gids in 1,5 tot 2 uur door Apenheul. Leer meer over de natuur en dieren en sta even stil. Letterlijk. Welke geluiden hoor je?

I.v.m. het thema en de duur van de rondleiding raden wij aan dit met kinderen van minimaal 10 jaar te doen.

Als seizoenkaarthouder, Vriend van Apenheul of medewerker kun je op vertoon van het ticket voor de ochtendwandeling en je persoonlijke toegangspas naar binnen. Je hoeft dan geen apart entreeticket te bestellen.

Leuk om te weten!

50% van de opbrengst van de ochtendwandeling gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF). Deze opbrengst gebruikt het ANF voor de bescherming van apen en hun leefgebieden wereldwijd.

Programma

  • 8:45 uur Start ochtendwandeling bij entree van Apenheul.
  • Je wandelt via de insectenmuur & het dwergapengebied naar het Madagaskargebied. Uniek: zie de maki's en vari's naar buiten komen. Samen met de dierverzorger en gids ga je het berberapengebied in, waar de dierverzorger een voederpresentatie geeft. Ook bezoek je het dwergapengebied om de dwergapen te bekijken en meer te weten te komen over biodiversiteit bij de insectenmuur.
  • 10:25 uur De ochtendwandeling eindigt na een bezoek aan het doodshoofdapengebied. Je mag de hele dag nog blijven om zelf Apenheul verder te ontdekken.

Prijzen (deelname vanaf 10 jaar):

  • Ochtendwandeling incl. entree 10 t/m 12 jaar: €30 p.p.
  • Ochtendwandeling incl. entree 13+: €35 p.p.
  • Ochtendwandeling voor seizoenkaarthouders en Vrienden: €20 p.p. (10 t/m 12 jaar: €15)

Ochtendwandeling boeken

Reserveer jouw ochtendwandeling via onderstaande button. Selecteer in de kalender van onze webshop een zaterdag van 8 juli t/m 26 augustus om je ticket(s) te kopen.