Hoe is het om dierverzorger in Apenheul te zijn? Je ontdekt het door met onze eigen dierverzorgers mee te lopen! Om 9.45 uur word je verwacht bij de ingang van ons park. In de voerkeuken maak je het eten voor de apen klaar. Ouders/verzorgers kunnen ondertussen even wandelen of een kopje koffie/thee drinken bij restaurant De Apegaap. Rond half 11 ga je het park in om het eten voor de dieren op te hangen. Misschien komen ze wel gelijk kijken wat voor lekkers je hebt meegebracht! Hier kunnen je ouders/verzorgers een foto van je maken.

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Minimaal 5 en maximaal 12 kinderen per dag.

Welke dagen?

  • Zaterdag 26 augustus (VOL)
  • Zaterdag 16 september (VOL)
  • Zaterdag 30 september (VOL)
  • Donderdag 19 oktober (VOL)
  • Zaterdag 28 oktober (VOL)

Prijzen

Deze activiteit is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De kosten inclusief entree bedragen €25,-. Heb je als kind al een geldig entreebewijs, bijvoorbeeld een seizoenkaart? Dan kun je aan deze activiteit meedoen voor €15,-.

Goed om te weten

Na deze superleuke activiteit kun je het park natuurlijk verder ontdekken. Begeleiders kunnen een regulier ticket kopen op apenheul.nl/webshop of krijgen toegang tot Apenheul op vertoon van een ander geldig ticket, seizoenkaart of Vriendenpas. Veel plezier!

Boeken

Reserveer jouw tickets via onderstaande button. Selecteer in de kalender van onze webshop een van bovenstaande dagen waarop deze activiteit plaatsvindt om je ticket(s) te kopen.