Home Steun ons Vrienden van

Liefde voor de natuur

Apenheul is een onafhankelijke Stichting die de inkomsten uit het park nodig heeft om haar missie te volbrengen: mensen een bijzondere dag uit bieden om zo de liefde voor de natuur te vergroten. Dat was én is nog steeds een zeer actueel onderwerp. De inkomsten uit het park worden gebruikt voor soortbehoud, natuurbehoud, natuureducatie en parkontwikkeling.

Anders dan veel mensen denken, ontvangen wij geen subsidies. Het is in deze tijd relevanter dan ooit om Vrienden van Apenheul te hebben om de ontwikkeling van het park mogelijk te blijven maken. We willen blijven investeren in bijvoorbeeld nog betere en duurzamere dierverblijven en natuureducatie.

Help Apenheul in deze bijzondere tijd en word Vriend, zodat we nu en ook in de toekomst kunnen blijven investeren en we samen kunnen genieten van dit unieke park.

Vriendschap

Als Vriend van Apenheul steun je Stichting Apenheul al vanaf 5 euro per maand en krijg je er iets speciaals voor terug. Je krijgt kosteloos toegang tot het park en je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten!

Exclusieve lezingen bijwonen

Als Vriend van Apenheul wordt je uitgenodigd voor exclusieve bijeenkomsten. Zaterdag 2 oktober 2021 was het weer zover; een exclusieve bijeenkomst voor de Vrienden van Apenheul. Het was fantastisch om weer een aantal Vrienden te ontmoeten, sommigen zelfs helemaal vanuit Den Bosch!

Ja ik word graag vriend van Apenheul (1/4)

Betalingsgegevens (2/4)

Persoonsgegevens (3/4)

Voorwaarden (4/4)

Lees hier het vriendenreglement, en hier het privacystatement.

Ook interessant