Home Steun ons Steun Apenheul

Drink Lazy Monkey koffie

Drink je onze Lazy Monkey koffie, dan help je automatisch de apen in het wild. De lokale bevolking in Peru teelt de Lazy Monkey koffie. Zo hoeven zij niet langer de leefgebieden van onder andere de geelstaartwolapen te kappen én hebben zij voldoende inkomsten. De koffie drink je in Apenheul of koop je in de souvenirshop in het park.

Apenheul is een stichting en krijgt geen subsidies. Jouw steun is daarom extra welkom!

Steun ons met een schenking

Als stichting zijn we blij met elke schenking. Klein of groot, eenmalig of periodiek, iedere gift is welkom. Je kunt kiezen tussen Stichting Apenheul voor apen, educatie en soortbehoud in het park en het Apenheul Natuurbehoudfonds voor apen in het wild. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk.

Word Vriend van Apenheul

Als Vriend van Apenheul steun je Stichting Apenheul al vanaf 5 euro per maand en krijg je er iets speciaals voor terug. Je krijgt kosteloos toegang tot het park en je ontvangt uitnodigingen voor exclusieve bijeenkomsten!

Apenheul in je testament

Wil je de wereld iets goeds nalaten? Dan kun je Stichting Apenheul of het Apenheul Natuurbehoudfonds in je testament laten zetten. Het opnemen van een goed doel in je testament is een belangrijke beslissing. Een notaris kan dit met je bespreken en voor je vastleggen in een akte.

Ook interessant