Home Steun ons Steun Apenheul

Drink Lazy Monkey koffie

Drink je onze Lazy Monkey koffie, dan help je automatisch de apen in het wild. De lokale bevolking in Peru teelt de Lazy Monkey koffie. Zo hoeven zij niet langer de leefgebieden van onder andere de geelstaartwolapen te kappen én hebben zij voldoende inkomsten. De koffie drink je in Apenheul of koop je in de souvenirshop in het park.

Boek een rondleiding

Met een rondleiding wordt je bezoek aan Apenheul nóg leuker. De rondleidingen worden verzorgd door onze gidsen: deze vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor natuureducatie en natuurbehoud. De volledige opbrengst van de rondleiding komt bovendien ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds.

Apenheul is een stichting en krijgt geen subsidies. Jouw steun is daarom extra welkom!

Steun ons met een schenking

Als stichting zijn we blij met elke schenking. Klein of groot, eenmalig of periodiek, iedere gift is welkom. Je kunt kiezen tussen Stichting Apenheul voor apen, educatie en soortbehoud in het park en het Apenheul Natuurbehoudfonds voor apen in het wild. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk.

Apenheul in je testament

Wil je de wereld iets goeds nalaten? Dan kun je Stichting Apenheul of het Apenheul Natuurbehoudfonds in je testament laten zetten. Het opnemen van een goed doel in je testament is een belangrijke beslissing. Een notaris kan dit met je bespreken en voor je vastleggen in een akte.

Ook interessant