Home Steun ons Doneeractie

Het nieuwe gebied wordt ontwikkeld tot een gebied met loslopende apen. Een verrassende allerlaatste beleving tijdens een bezoek aan ons park. Op en top Apenheul, vlak voordat je uitkomt bij de shop en na een dag vol belevingen weer naar huis vertrekt. Verwonder je aan het eind van de route nog één keer over de rijkdom en pracht van de natuur in dit bosrijke stuk van het park. Benieuwd hoe het eruit komt te zien? Onder aan deze pagina vind je een aantal impressies!

Stichting Apenheul kan jouw hulp enorm goed gebruiken om deze bijzondere ontwikkeling mogelijk te maken. Wil je bijdragen aan de realisatie van dit nieuwe losloopgebied? Dan kun je een eenmalige donatie doen via onderstaand formulier.

Het wordt een uniek gebied met loslopende talapoins; iets wat je nergens in de wereld vindt! En ook al heeft Apenheul veel ervaring met loslopende apen, het is natuurlijk best wel spannend of het gaat lukken. Ter voorbereiding op de opening van het nieuwe gebied testen we dit seizoen bij het Apenboompad met de loslopende talapoins. 

Wil je Stichting Apenheul op een andere manier steunen? Bekijk dan de andere mogelijkheden: word Vriend, steun het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) of schenk eenmalig of periodiek een gift aan Stichting Apenheul.

Alvast hartelijk dank! 

Doneren

Je doneert heel eenvoudig én eenmalig door een bedrag over te maken via onderstaande donatiemodule, of via bankrekeningnummer IBAN NL81 RABO 0393 1880 00​ t.n.v. Stichting Apenheul, o.v.v. ‘Donatie Nieuw losloopgebied’.

{{ctrl.RequiredValidationMessage}} {{ctrl.WrongFormatValidationMessage}}
{{ctrl.amountTooLarge()}}