Home Nieuws Stem op Apenheul

Opnieuw het leukste uitje?!

In 2016 werd Apenheul verkozen als Leukste Uitje van Nederland. Daar hopen we dit jaar natuurlijk ook op! Vind jij Apenheul het Leukste uitje van Nederland? Stem dan op ons. Stemmen kan t/m 3 november 2019. Wij zijn blij met elke stem!

Dagje uit met een missie

In Apenheul doen we er alles aan om jou het állerleukste dagje uit tussen de loslopende apen te bezorgen. En dat doen we niet voor niets. We willen liefde en respect voor dieren en natuur overdragen. Daarom ontmoet je de apen hier in een natuurlijke omgeving, waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn. De helft van alle apen loopt zelfs los tussen de bezoekers. We vertellen je allerlei leuke en grappige weetjes over onze bijzondere bewoners. En met het Apenheul Natuurbehoudfonds zetten we ons wereldwijd in voor de bescherming van apen en hun leefgebieden in het wild.

Elke keer leuker

Natuurlijk staan we niet stil en proberen we je dagje Apenheul elk jaar nóg leuker te maken. We zijn nu bijvoorbeeld bezig met de vernieuwing van het gebied rondom de in- en uitgang van Apenheul. Daar komen straks onder andere nieuwe apenverblijven en een speelvoorziening. Hopelijk word je net zo enthousiast van al deze plannen als wij!

Over de verkiezing

Het Leukste Uitje van Nederland is een verkiezing van het Land van ANWB, die dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd. Alle uitjes worden beoordeeld op vijf verschillende onderdelen: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteit en sfeer.