Home Plan je bezoek Veilig Samen Uit

Veilig Samen Uit in Apenheul

De drie garanties uit het Veilig Samen uit protocol van de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen passen binnen de richtlijnen van het RIVM en zijn het uitgangspunt voor de genomen maatregelen in ons park.

1. 1,5 meter afstand tussen huishoudens
2. voldoende en heldere informatie 
3. extra hygiënemaatregelen

1,5 meter afstand tussen huishouden
Op alle paden wordt 1,5 meter afstand tussen huishoudens aangehouden. Er is een beperkte éénrichtingsverkeer looproute. Om te kunnen zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per dag en op tijd verwelkomen. Het is daarom alleen nog mogelijk om online entreekaarten te kopen en een tijdvak te reserveren. Je hebt dus een entreebewijs met datum en tijdvak nodig.

Entreebewijs met datum en tijdvak = toegang

Om de richtlijn van 1,5 meter afstand te realiseren hebben wij voor je bezoek aan ons park een aantal dingen anders ingericht. 

Heldere informatie
In het park worden algemene en gebied-specifieke regels aangegeven. Hierover wordt duidelijk gecommuniceerd via bebording. Bij het kopen van een kaartje ga je akkoord met de richtlijnen van het RIVM en de (aanvullende) parkregels in Apenheul. Indien je de maatregelen niet naleeft wordt je daarop aangesproken. Getraind personeel is aanwezig en houdt toezicht.

Extra hygiënemaatregelen
In het park zijn ook extra hygiënemaatregelen getroffen. Denk daarbij aan extra plekken om je handen te desinfecteren. Op de toiletten is er de mogelijkheid om handen te wassen. Bij de horecagelegenheden op het park zijn ook een aantal maatregelen genomen.

Bovenal geldt; als je last hebt van verkoudheidsklachten, blijf thuis.

Wij doen ons best je een veilige, maar vooral unieke en leuke dag in het park te bezorgen!

Ook interessant