Home Plan je bezoek Veilig Samen Uit

Veilig Samen Uit in Apenheul

De drie garanties uit het Veilig Samen uit protocol van de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen passen binnen de richtlijnen van het RIVM en zijn het uitgangspunt voor de genomen maatregelen in ons park.

1. afstand tussen huishoudens
2. voldoende en heldere informatie 
3. extra hygiënemaatregelen

Afstand tussen huishouden
Om te kunnen zorgen voor voldoende afstand tussen huishoudens kunnen wij een beperkt aantal bezoekers per dag en op tijd verwelkomen. Het is daarom alleen nog mogelijk om online entreekaarten te kopen en een tijdvak te reserveren. Je hebt dus een entreebewijs met datum en tijdvak nodig.

Entreebewijs met datum en tijdvak = toegang

Heldere informatie
In het park worden algemene en gebied-specifieke regels aangegeven. Hierover wordt duidelijk gecommuniceerd via bebording. Bij het kopen van een kaartje ga je akkoord met de richtlijnen van het RIVM en de (aanvullende) parkregels in Apenheul. Indien je de maatregelen niet naleeft wordt je daarop aangesproken. Getraind personeel is aanwezig en houdt toezicht.

Extra hygiënemaatregelen
In het park zijn ook extra hygiënemaatregelen getroffen. Denk daarbij aan extra plekken om je handen te desinfecteren. Op de toiletten is er de mogelijkheid om handen te wassen. Bij de horecagelegenheden op het park zijn ook een aantal maatregelen genomen.

Bovenal geldt; als je last hebt van verkoudheidsklachten, blijf thuis.

Wij doen ons best je een veilige, maar vooral unieke en leuke dag in het park te bezorgen!

Ook interessant