Kom zo vaak én met wie je wilt

Met een groepsseizoenkaart van Apenheul kunnen groepen die niet altijd dezelfde samenstelling hebben onbeperkt naar Apenheul. Denk bijvoorbeeld aan groepen kinderen van kinderdagverblijven en BSO’s of groepen bewoners van een zorginstelling.

Hoe werkt het?

Bestel je een groepsseizoenkaart, dan krijg je een seizoenkaart die niet persoonsgebonden is. Bij de bestelling kan je kiezen voor een maximaal aantal personen waarvoor de kaart geldig is. Vervolgens kan je zelf bepalen met welke groepssamenstelling je naar Apenheul komt. Bij de ingang van ons park moet één persoon uit de groep wel aantonen dat hij of zij werkzaam is voor de organisatie van de groep. Dit kan bijvoorbeeld met een medewerkerspas met een foto. Vervolgens krijgt de hele groep toegang tot Apenheul (afhankelijk van het aantal personen dat op de groepsseizoenkaart staat).

Voorwaarden

  • De groepsseizoenkaart is alleen geldig op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag).
  • De groepsseizoenkaart is geldig voor iedereen vanaf 3 jaar (volwassenen en kinderen).
  • De groepsseizoenkaart geeft toegang tot Apenheul t/m 3 november 2019.
  • De groep krijgt alleen toegang tot Apenheul op vertoon van de seizoenkaart én als minimaal 1 persoon zich kan identificeren als medewerker van de organisatie waarvoor de kaart bedoeld is (bijvoorbeeld met een medewerkerspas met een foto).
  • Alleen het maximaal aantal personen waarvoor de groepsseizoenkaart is aangeschaft, krijgt onbeperkt toegang tot Apenheul. Is de groep groter dan het maximaal aantal personen waarvoor de seizoenkaart is aangeschaft? Dan betaalt elke extra persoon een apart entreekaartje.

Goed om te weten

  • Op elke groepsseizoenkaart staat de naam en het logo van de organisatie waarvoor de groepsseizoenkaart bedoeld is. Dit logo kan je zelf uploaden als je de groepsseizoenkaart bestelt.
  • Bij de groepsseizoenkaart zijn geen extra kortingen of andere extra’s inbegrepen, zoals korting voor vrienden of op andere dagjes uit.
  • De groepsseizoenkaart is alleen bedoeld voor kinderdagverblijven, BSO's en zorginstellingen. Bedrijven die Apenheul met (grote) groepen willen bezoeken, kunnen contact opnemen met onze afdeling Congressen en Evenementen via 055-3575700 of reserveringen@apenheul.nl.