Home Plan je bezoek Groepsbezoek Zakelijke evenementen

Apen en natuur als inspiratiebron

In Apenheul hebben we een missie: liefde voor dieren en natuur stimuleren bij al onze gasten. Dat is terug te zien in de bijeenkomsten die wij faciliteren. Onze locaties liggen in de prachtige bossen van de Veluwe. Hier kom je helemaal los uit de waan van de dag! Wij zorgen ervoor dat onze locaties perfect aansluiten bij uw bijeenkomst. Dat doen we door apen en natuur in te zetten als inspiratiebron. Apen kunnen ons veel leren over bijvoorbeeld leiderschap, communicatie en samenwerken. Ook als het gaat om voeding, (moeder)zorg en gezondheid zijn er veel overeenkomsten. Onze medewerkers geven daarom regelmatig lezingen of workshops die passen bij jouw dag. Zo steek je ook nog iets op van een bijeenkomst in Apenheul!

Vergaderen in een natuurpark met uitzicht op het grootste gorilla-eiland ter wereld? In Apenheul kan het!

Locaties

Apenheul heeft meerdere locaties voor congressen, evenementen en (familie)bijeenkomsten. Aan de rand van het dierenpark ligt onze duurzame congreslocatie De St@art. Met een ruime foyer, auditorium voor 300 gasten en verschillende subruimtes is dit een ideale locatie voor grote bijeenkomsten, congressen en evenementen. Middenin Apenheul, verscholen in het groen, ligt Kambizuri. Deze sfeervolle lodges kijken uit op het grootste gorilla-eiland ter wereld. Een unieke locatie, die populair is onder (familie)gezelschappen en regelmatig wordt ingezet voor teambuildingbijeenkomsten, workshops en trainingen. Beide locaties liggen centraal in Nederland, op slechts een uurtje rijden vanaf Amsterdam. Bovendien zijn bijeenkomsten in ons park uitstekend te combineren met een bezoek aan de apen!

Je kunt het hele jaar door bij ons terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vergadering bij de orang-oetans of een eindejaarsbijeenkomst in een winters Apenheul?

Duurzaamheid voorop

Apenheul is een stichting. Wij staan voor natuurbehoud en zetten ons wereldwijd in voor apen en hun leefgebieden in het wild. Wie staat voor natuurbehoud, moet natuurlijk zelf het goede voorbeeld geven. Daarom werken we in Apenheul zo duurzaam mogelijk. Tijdens bijeenkomsten hier laten we je graag zien hoe wij dat doen. Ook aan commerciële organisaties met een duurzame boodschap hebben wij dus een inspirerend verhaal te vertellen. Maar welke boodschap je ook wil overbrengen op je gasten: wij zorgen ervoor dat zij hier een onvergetelijke dag beleven die hen nog lang bijblijft!

Green Key goud

In Apenheul gaan evenementen en duurzaamheid hand in hand. Bij alles wat we doen, houden we rekening met de natuur. Onze duurzame inspanningen zijn verschillende jaren op rij beloond met een gouden Green Key certificaat. Dit is de hoogst haalbare certificering binnen Green Key: het internationale keurmerk voor duurzame organisaties in de vrijetijdsbranche. greenkey.nl

Tips

  • Volg een rondleiding door het park met een ervaren gids en kom nog meer te weten over de apen en (de geschiedenis van) Apenheul. Na afloop kijk je met heel andere ogen naar het park!
  • Geef jouw dag een leerzame invulling met een workshop of training. Apen kunnen ons veel leren over bijvoorbeeld leiderschap, communicatie en samenwerken.
  • Boek een inspirerende lezing van één van onze sprekers en ontdek de overeenkomsten tussen apen en het thema van uw organisatie.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op apenheul-evenementen.nl. Liever direct contact met één van onze medewerkers? Neem dan contact op met de afdeling Congressen en Evenementen:

Telefoon: +31 (0)55 357 57 00
E-mail: reserveringen@apenheul.nl