Wij nemen je zorgen uit handen

Of het nu gaat om alleen de ceremonie met taart en een toost, een receptie of een compleet verzorgde dag met een bruisend feest als afsluiting: wij regelen alles tot in de puntjes voor jullie trouwdag. Jullie hoeven alleen maar volop te genieten!

Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van je leven nóg specialer wordt!

Locaties

Middenin Apenheul, tussen het groen en de apen, vind je de Kambizuri lodges. Deze sfeervolle en overdekte locatie mét uitzicht op het gorilla-eiland is een officiële trouwlocatie. In het bijzijn van jullie familie en vrienden geven jullie elkaar het ja-woord met aansluitend taart en een toost om dit te vieren.

Na de ceremonie is het voor veel bruidsparen het moment om deze prachtige dag te vereeuwigen met foto’s. Dat kan tussen de apen in Apenheul, maar ook in het naastgelegen natuurpark Berg & Bos.

Een bezoek aan de apen

Terwijl jullie foto’s laten maken, kunnen jullie gasten genieten van ons park. Ze kunnen op eigen gelegenheid de apen bezoeken of zich rond laten leiden door onze gidsen. De rondleiding passen we helemaal aan bij het thema van de dag: liefde.

Dineren

Willen jullie de gasten een uitgebreid diner aanbieden? Geniet dan van één van onze buffetten of een uitgeserveerd diner met bijpassend wijnarrangement. Samen met jullie maken we er een onvergetelijke dag van!

Benieuwd welke mogelijkheden we nog meer hebben?

Ook interessant