Aap uit de mouw

Onze gidsen zijn vrijwilligers en zetten zich met hart en ziel in voor natuureducatie en natuurbehoud. Ieder jaar ontvangen zij vele duizenden bezoekers van Apenheul tijdens diverse educatieve activiteiten. Alle opbrengsten van deze diverse activiteiten, waaronder ook de rondleidingen, komen volledig ten goede aan het Apenheul Natuurbehoudfonds.

De volledige opbrengst van de rondleiding gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.

Reserveren

Een rondleiding is al te boeken vanaf 2 personen. In verband met de beschikbaarheid van onze gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd. Geef in het onderstaande formulier aan wat de aanvangstijd van de rondleiding mag zijn. Hou er rekening mee dat een rondleiding 1,5 tot 2 uur duurt. Ben je geïnteresseerd in speciale onderwerpen of wil je de rondleiding combineren met een presentatie? Laat het ons weten!

Kosten

De kosten voor een rondleiding zijn € 50,- per groep (max. 15 personen). Groepen die groter zijn dan 15 personen worden opgesplitst en aan het einde van de rondleiding weer bij elkaar gebracht. Wil je iemand verrassen met een rondleiding en deze cadeau geven? Dat kan via onze cadeaukaarten-webshop.

Over de rondleiding

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken (lees onze Privacy statement).

* = verplicht veld