Unieke belevenis

Onze gidsen zijn vrijwilligers die door ons team Kennis & Onderzoek opgeleid worden tot gespecialiseerde gids. Ze zijn dus niet zomaar gids geworden, maar opgeleid om jou en je gasten een fantastische beleving te bieden. Naast alle feiten en fabels uit Apenheul, kunnen zij jullie de leukste anekdotes over de apen vertellen én zijn ze op de hoogte van de meest actuele gebeurtenissen, zoals de laatste apengeboortes.​

De volledige opbrengst van de rondleiding gaat naar het Apenheul Natuurbehoudfonds.

Reserveren

Een rondleiding is al te boeken vanaf 2 personen. In verband met de beschikbaarheid van onze gidsen dienen rondleidingen wel minimaal 3 weken van tevoren worden aangevraagd. In onderstaand formulier kan je de rondleiding aanvragen en aangeven wat de aanvangstijd van de rondleiding mag zijn. Houd er daarbij rekening mee dat een rondleiding 1,5 tot 2 uur duurt. En ben je geïnteresseerd in speciale onderwerpen of wil je de rondleiding combineren met een presentatie? Laat het ons weten!

Kosten

Boek je een rondleiding in Apenheul, dan draag je automatisch bij aan het behoud van apen en hun leefgebied in het wild. De volledige opbrengst van een rondleiding gaat namelijk naar het Apenheul Natuurbehoudfonds! De kosten voor een rondleiding zijn € 50,- per groep van maximaal 15 personen. Groepen die groter zijn dan 15 personen, worden opgesplitst en aan het einde van de rondleiding weer bij elkaar gebracht.

Wil je iemand verrassen met een rondleiding en deze cadeau geven? Dat kan via onze cadeaukaarten-webshop.

Over de rondleiding

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken (lees onze Privacy statement).

* = verplicht veld