Home Plan je bezoek Arrangementen Dierverzorger voor 1 dag

Aan de slag

Als dierverzorger voor 1 dag help je met voer klaarmaken, voeren, schoonmaken én ben je misschien wel assistent tijdens één van de voederpresentaties. Je werkt samen met de dierverzorgers van de doodshoofdaapjes, halfapen, gorilla’s… en helpt met alles wat tussendoor nog op je pad komt. Een dag vol actie dus en exclusieve kijkjes achter de schermen.

Prijs en data

Deze volledig verzorgde dag kost € 275,- per persoon en is inclusief een uitgebreide lunch en parkeerkaart. Hiermee steun je direct het Apenheul Natuurbehoudfonds, want daar gaat de volledige opbrengst van het arrangement naartoe.

Je kan het arrangement voor maximaal 2 personen per dag boeken. Kom je alleen, dan kan het zijn dat een tweede persoon meeloopt. Gezellig toch?!

Het arrangement start om 10.00 uur en is omstreeks 17.00 uur afgelopen.

Om rekening mee te houden

  • Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
  • Je dient in een goede fysieke en verstandelijke gezondheid te zijn.
  • Sommige dieren zijn vatbaar voor menselijke ziektes. Daarom kan je alleen deelnemen als je (als kind) alle inentingen hebt gehad die door het RIVM worden geadviseerd.
  • De gezondheid van onze dieren staat voorop. Daarom kan de dag niet doorgaan als je ziek of zwaar verkouden bent.
  • In verband met de beperkte ruimte in de keukens en dienstgangen is het niet mogelijk om begeleiders, familie of vrienden mee te nemen.
  • Boekingen kunnen niet worden geannuleerd. Als je ziek bent, kunnen we in overleg een andere dag bepalen. Wel dien je dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven.
  • Apenheul behoudt zich het recht voor om de inhoud van het programma aan te passen, bijvoorbeeld bij ziekte of verhuizingen van dieren.
  • Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de aanwezige dierverzorger(s) achter de schermen foto’s en filmpjes te maken.

Kan je niet wachten?

Selecteer hieronder een beschikbare datum waarop je aan het arrangement deel wil nemen en bestel dan snel je ticket(s). Dan zien we je graag als dierverzorger tussen de apen in Apenheul!

We hebben je naam, e-mailadres en aanvullende informatie nodig om jouw deelname aan deze activiteit te verzorgen en te controleren, en om je de e-tickets toe te kunnen sturen. Je gegevens worden nergens anders voor gebruikt dan voor deze activiteit. Lees hier onze privacy statement >>

Ook interessant