Home Over ons Werken bij Apenheul Weekendmedewerker voedselkeuken

Deze vacature is verlopen.

 

Wat kom je bij ons doen?

Stichting Apenheul is gespecialiseerd in primaten maar heeft daarnaast ook nog andere diersoorten in de collectie. Al deze dieren hebben een uitgebalanceerd dieet om het dier zo gezond mogelijk te houden. Om dit effectief te kunnen doen heeft Apenheul een centrale voedselkeuken. Als Weekendmedewerker Voedselkeuken ondersteun je de medewerkers van de afdeling Voedselkeuken, waardoor zij zich kunnen focussen op de diëten. Dit doe je door wekelijks de stellingen, koeling, spoelkeuken, enzovoort schoon te maken en de insecten te verzorgen. Daarnaast vul je de voorraden bij (bijv. droogvoer of supplementen) en bereid je de wekelijkse voorraden voor (droge bestanddelen afwegen, insecten klaarzetten, noten afwegen, vleesrollen zagen, kip koken en afwegen). Ook voer je extra taken uit die op dat moment nodig zijn (bijv. kwaliteitscontrole groenten/fruit).

Welke eigenschappen heb jij?

  • Je bent enthousiast en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je werkt secuur.
  • Je hebt voldoende kracht in je armen.
  • Je hebt affiniteit met dieren.
  • Daarnaast ben je flexibel, proactief en niet bang voor insecten.

Wat bieden wij jou?

  • Een weekendbaan van ongeveer 4 uur per week.
  • Salariëring volgens schaal I van de Leisure CAO voor het dagattractiebedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleren we liefde voor dieren en natuur. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds zijn we wereldwijd actief om de apen en hun leefgebied te beschermen. Daarnaast ligt aan de rand van Apenheul één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Hier vinden jaarlijks zo’n 300 congressen, evenementen en familiefeesten plaats.

Ben jij overtuigd?

Probeer ons dan ook te overtuigen! Stuur je sollicitatie met CV voor 1 april naar  ikbenovertuigd@apenheul.nl t.a.v. Jacqueline Ruijs.