Deze vacature is verlopen.

 

Als weekendmedewerker kan je ingezet worden bij de entree om entreekaarten te controleren, maar je kan ook aan de slag bij onze diverse horecalocaties in het park. Uiteraard ben je altijd vriendelijk voor onze gasten en help je hen waar mogelijk op weg. Ben je in het weekend overdag beschikbaar én houd jij je hoofd koel in de drukke weekenden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Apenheul is een unieke leeromgeving, waar jij als parttime allround horecamedewerker afwisselend werk op diverse plekken in het park gaat doen. In deze functie houd je bijvoorbeeld het terras netjes, scan je entreekaarten, verwelkom je bezoekers, bedien je de draaimolen en help je bezoekers op weg in het park. Daarnaast hebben we veel werk in de horeca, dus er is voor ieder wat wils!

De functie is voor het hele seizoen in 2019 (t/m 3 november). In de weekenden kan jij aan de slag op zaterdag en zondag. De werktijden liggen op deze dagen tussen 9.00 en 18.00/19.00 uur. Je werkt dus lekker overdag, zodat je ’s avonds genoeg tijd hebt om iets leuks te doen voor jezelf.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleert Apenheul liefde voor dieren en natuur. Bovendien zet het Apenheul Natuurbehoud fonds zich wereldwijd in voor de bescherming van apen en hun leefgebieden in het wild.

Wat bieden wij jou?

  • Een passend salaris, afhankelijk van je leeftijd.
  • Een hele leuke, afwisselende job met veel enthousiaste collega’s.
  • De mogelijkheid om een aantal weken lang meer uren te draaien.
  • De mogelijkheid om te werken voor het allerleukste dagje uit van Nederland!

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een afgeronde middelbare school; in werk- en denkniveau.
  • Je bent communicatief vaardig en enthousiast.
  • Je bent gemotiveerd en niet vies van hard werken.
  • Je bent inzetbaar in de weekenden.

Je bent overtuigd?

Overtuig ons dan ook! Stuur ons een e-mail waarin je uitlegt waarom we jou in ons team moeten hebben. Stuur deze e-mail en je CV naar flexteam@apenheul.nl. Aan de hand van jouw mail zal ASA of YoungCapital met jou contact opnemen. ASA en YoungCapital zullen jouw gegevens maximaal 4 weken bewaren.