Wat ga jij bijdragen aan de missie van Apenheul?

Apenheul heeft als missie om nog meer liefde voor de natuur bij bezoekers te laten ontstaan. Als P&O stagiair(e) draag je dagelijks bij aan deze missie door de afdeling P&O te ondersteunen op het gebied van werving en selectie, verzuim, medewerkersadministratie, juridische vraagstukken en praktische zaken die gedurende de dag op je pad komen. Immers, als de medewerkers op hun plek zitten in hun functie en in de organisatie, dan kunnen zij de bezoekers een nog betere ervaring geven.  

Wat heb je daarvoor nodig?

Je zit op dit moment in het derde of vierde jaar van je HBO opleiding in de richting van Human Resource Management en je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage (van februari t/m juni 2021). Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en je krijgt energie van het meedenken over en meewerken aan alles wat er speelt in de organisatie. Bovendien ben je proactief, zelfstandig, mensgericht, integer en heb je een scherpe, kritische blik.

Concrete voorbeelden van jouw toekomstige werkzaamheden zijn:

  • De werving en selectie van nieuwe medewerkers, van het opstellen van de vacature tot aan het bijwonen van sollicitatiegesprekken en het opstellen van een contract.
  • Meedenken over en ontwikkelen van P&O beleid en het ontwikkelen van de organisatie.
  • Fungeren als mede P&O aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevende, mede verantwoordelijk voor de algemene P&O inbox.
  • Bijhouden van en advies uitbrengen over actuele wetswijzigingen en juridische aspecten.
  • Ondersteuning bieden aan het hoofd P&O en je bijdrage leveren aan allerlei ad hoc werkzaamheden die gedurende de dag voorbijkomen.

(De exacte invulling hangt sterk af van de ontwikkelingen rondom COVID-19.)

Wat krijg jij daar voor terug?

In ruil voor jouw bijdrage aan onze missie bieden wij jou een uitdagende stage met veel afwisseling. Bij ons krijg je de kans om je talenten en kwaliteiten in te zetten en je verder ontwikkelen op basis van je professionele en persoonlijke leerdoelen. Dit alles doe je op één van de mooiste werkplekken van Nederland met honderden apen, waarvan de helft ook nog eens losloopt.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleren we liefde voor dieren en natuur. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds zijn we wereldwijd actief om de apen en hun leefgebied te beschermen. Daarnaast ligt aan de rand van Apenheul één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Hier vinden jaarlijks zo’n 300 congressen, evenementen en familiefeesten plaats.

Wie zijn wij als werkgever?

De P&O afdeling waar jij jouw stage gaat uitvoeren bestaat op dit moment uit het hoofd P&O en daarnaast voor een aantal dagen per week een salaris- en personeelsadministrateur. Je fysieke werkomgeving bevindt zich in de kantoortuin op de eerste verdieping van ons kantoorgebouw de St@art, tussen je collega’s en in je pauze tussen de apen.

 

Je bent overtuigd?

Overtuig ons dan dat wij jou als stagiair(e) moeten hebben! Wat kun jij met je persoonlijkheid en leerdoelen echt bijdragen aan de missie van Apenheul? Stuur je motivatie met CV naar ikbenovertuigd@apenheul.nl t.a.v. Rosan Knijn.