Wil jij je steentje bijdrage aan de natuur?

Stichting Apenheul is een apenpark met een missie. We willen liefde en respect voor dieren en natuur stimuleren bij onze gasten en bezoekers.  
Als office manager ben jij vanuit deze missie een natuurlijke verbinder tussen medewerkers, bezoekers én zakelijke relaties.

Hoe ga je dat doen?

Je gaat werken in een inspirerende en dynamische omgeving in het team van Mens & Organisatie. Je werkt intensief samen met de algemeen directeur. Zo ben je een goede sparringpartner voor hem, beheert zijn agenda en mailbox. Je agendeert, plant en organiseert de jaarplannen met het MT. Je werkt mee aan het optimaliseren en digitaliseren van interne processen, waaronder het werving- en selectieproces en de on- en offboarding van medewerkers, de planning van medewerkersactiviteiten en de interne communicatie hiervan. Je neemt actief deel aan de personeelscommissie en bent onderdeel van de werkgroep ANF (Apenheul Natuurbehoudfonds). Je bent een organisator pur sang, energiek, organisatiesensitief en de bekende spin in het web.

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Je kent Apeldoorn en omgeving en de relaties die hier gevestigd zijn.
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ruime werkervaring in een professionele organisatie.
  • Enkele jaren ervaring met HRM/M&O werkzaamheden.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de missie van Stichting Apenheul.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Eén van de mooiste en meest duurzame werkplekken van Nederland midden in de natuur.
  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 24 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 4 werkdagen (jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband).
  • Een enthousiast team van collega’s met passie voor dieren en mensen.
  • Werken bij een organisatie die haar steentje bijdraagt aan een betere wereld: Apenheul werkt wereldwijd aan natuurbehoud, steunt de apen in het wild en werkt zo duurzaam mogelijk.
  • Salariëring volgens de Dierentuin CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleren we liefde voor dieren en natuur. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) zijn we wereldwijd actief om de apen en hun leefgebied te beschermen. Daarnaast ligt aan de rand van Apenheul één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Hier vinden jaarlijks zo’n 300 congressen, evenementen en familiefeesten plaats.

Planning

De eerste gesprekken zijn gepland op 25 en 27 juni 2024 tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Ben je overtuigd?

Probeer ons dan ook te overtuigen! Stuur je sollicitatie met CV uiterlijk 21 juni 2024 naar ikbenovertuigd@apenheul.nl t.a.v. Tamara Tielen, Manager M&O.