Home Over ons Werken bij Apenheul Medewerker Congres en Evenementen

Deze vacature is verlopen.

 

Wat kom je bij ons doen?

Als medewerker Congres en Evenementen richt jij je op het verkopen van evenementen binnen vooral de zakelijke markt, maar ook de particuliere markt. Je zet je in om groei van het bestaande marktaandeel te verwezenlijken. Je brengt offertes uit, onderhandelt over offertes en bewaakt gemaakte afspraken. Als medewerker Congres en Evenementen ondersteun je de manager om vanuit jouw kennis van de markt en de wensen van de klant, een bijdrage te leveren aan de doelen die zijn gesteld voor het komende jaar.

Wat willen we graag?

Je bent in staat de wensen met potentiele opdrachtgevers af te stemmen en houdt daarbij oog voor de commerciële haalbaarheid. Je bent een prettige gesprekspartner voor opdrachtgevers en collega’s. Je hebt een dienstverlenende instelling, een goed gevoel voor prioriteiten en geeft op praktische wijze inhoud aan de functie. Je hebt commerciële, communicatieve, administratieve en adviserende vaardigheden en beschikt over inlevingsvermogen. Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor verantwoordelijkheid en kunt goed zelfstandig werken. Je voert administratieve taken uit die nodig zijn om van een offerte tot een uitgevoerde opdracht te komen, inclusief de administratieve handelingen van de bijbehorende contactmomenten.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde opleiding op commerciële en/of administratieve richting, minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • enige jaren relevante werkervaring in een commerciële functie binnen de evenementenbranche;
 • kennis van de afzetmarkt;
 • kennis van een reserveringssysteem is een pre (bij voorkeur VIPS);
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleert Apenheul liefde voor dieren en natuur. Bovendien zet het Apenheul Natuurbehoudfonds zich wereldwijd in voor de bescherming van apen en hun leefgebieden in het wild.

Wat vind je bij ons?

 • Een flexibel contract van ongeveer 24 uur per week voor in eerste instantie een half jaar.
 • Een afwisselende baan met veel vrijheid en ruimte voor ondernemerschap.
 • Een dynamische organisatie die volop in beweging is.
 • Je krijgt bij ons de kans je kwaliteiten verder te ontwikkelen en te benutten.
 • Salariëring volgens schaal VI van de Leisure CAO voor het dagattractiebedrijf; afhankelijk van de ervaring ongeveer € 1.500,00 bruto per maand op basis van 24 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij overtuigd?

Overtuig ons dan ook! Stuur ons een e-mail waarin je uitlegt waarom we jou in ons team moeten hebben. Stuur deze e-mail en je CV uiterlijk 17 april 2019 naar ikbenovertuigd@apenheul.nl t.a.v. Marye Berghuis.