Home Over ons Werken bij Apenheul HR-stage bij ASA Talent in Apenheul

Deze vacature is inmiddels vervuld!

Wat ga je doen?

Wil jij in stage lopen op een toffe locatie? Lijkt het jou leuk om in de pauzes rond te lopen tussen meer dan 300 apen? Ben jij net zo energiek als onze doodshoofdaapjes en net zo sociaal als onze bonobo’s? Solliciteer dan snel als stagiaire bij ASA Talent in Apenheul!

Na de aftrap van je stage draai je zo snel mogelijk zelfstandig mee als volwaardig lid in ons team, zodat je veel HR-gerelateerde taken kunt leren. We bieden je vooral vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden onder begeleiding van je collega’s zijn:

  • Het verzorgen van de dagelijkse planning voor Apenheul;
  • Screenen van cv's en sollicitaties;
  • Inschrijven van uitzendkrachten (intakegesprekken);
  • Ondersteuning bij sales, administratie en marketing;

Daarnaast kijken wij graag naar jouw wensen. Wat wil jij leren? Wat is passend voor de studie die jij volgt? Wij denken graag met jou mee!

Wie ben je?

Je volgt een MBO- of HBO-opleiding in de richting van Commerciële Economie, MER, Marketing & Communicatie, Personeel en Arbeid, HRM of soortgelijke studie;

  • Je bent vaker vrolijk dan chagrijnig
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent leergierig
  • Je bent stressbestendig
  • Je bent minimaal 3 dagen per week inzetbaar

Over het bedrijf

ASA is het leukste uitzendbureau van Nederland! Voor onze inhouse vestiging in Apenheul zoeken wij vanaf augustus/september 2019 een enthousiaste stagiair(e). Eventueel kun je ook in juli al beginnen.

Wij bemiddelen talenten naar de leukste functies die er zijn binnen Apenheul! We hebben veel dagjeswerk, maar ook studiegerelateerde (bij)banen. Apenheul ligt in Apeldoorn. Het team in Apenheul is jong, gezellig, informeel en houdt van een borrel! Uiteraard hebben we hiernaast ook regelmatig leuke teamuitjes en worden er verschillende (landelijke) feestjes georganiseerd. 

Wat bieden we jou?

Samengevat: Een stagetijd waar je nog jaren aan terugdenkt en waar je écht iets aan hebt. Daarnaast krijg je ook een leuke stagevergoeding. Wil je weten of het klikt? Solliciteer vandaag nog door een mailtje te sturen naar apenheul@asatalent.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!