Home Over ons Werken bij Apenheul Hoofd Technische Dienst

Wat ga jij bijdragen aan de missie van Apenheul?

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van alle gebouwen, opstallen en groenvoorzieningen in het park. Het park is volop in ontwikkeling en we blijven moderniseren. Jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de continue vernieuwing van Apenheul. Je overlegt met architecten, bouwbedrijven en interne en externe stakeholders. Hierbij pak je de (vaktechnische) leiding en weet je mensen mee te nemen. Je bewaakt het budget en de planning. Ook stuur je het team van de Technische Dienst aan dat momenteel uit 8 ervaren medewerkers bestaat.

Wat heb je daarvoor nodig?

Je hebt veel energie, doorzettingsvermogen en oog voor kwaliteit en processen. Je vindt het leuk om een project van A tot Z te begeleiden en bent hierin doortastend, initiatiefrijk en nauwkeurig. Je bent een echte doener met visie, een multitasker die in staat is om het overzicht te bewaren. Daarnaast heb je aantoonbare interesse in techniek en duurzaamheid en heb je inmiddels je sporen verdiend in het managen van (bouw)projecten. Je hebt een HBO Bouwkunde werk- en denkniveau, het liefst aangevuld met een achtergrond op gebied van facility management en/of bedrijfskunde. Je hebt een technische achtergrond en spreekt de taal van onderhoud en technologie. De ideale kandidaat is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouw, technisch onderhoud en duurzaamheid.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Bij Apenheul draag je bij aan natuurbehoud en de liefde voor de natuur;
  • Een baan van minimaal 32 uur met in eerste instantie een jaarcontract;
  • Een afwisselende baan met veel vrijheid in een prachtige werkomgeving;
  • Een volgende stap in je carrière bij een vooruitstrevend dierenpark dat volop in beweging is, waarbij je de kans krijgt om je kwaliteiten verder te ontwikkelen;
  • Salariëring volgens de Leisure CAO voor het dagattractiebedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Apenheul

Stichting Apenheul is een ideële organisatie die zich met hart en ziel inzet voor apen en hun leefgebied in het wild. Apenheul is in 1971 opgericht met als doel om liefde voor dieren en natuur te creëren, door bezoekers in het park een unieke beleving met apen mee te geven. Bovendien steunt Apenheul natuurbehoud projecten over de hele wereld om apen en hun leefgebied te beschermen. Een deel van de opbrengst van Apenheul komt hieraan ten goede. Apenheul trekt jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers en werd in 2016 zelfs verkozen tot Leukste uitje van Nederland. Daarnaast beschikt Apenheul over de unieke, duurzame congreslocatie De St@art, waar jaarlijks vele zakelijke groepen en families gebruik van maken.

Wie zijn wij als werkgever?

Stichting Apenheul is een bijzondere organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers. Als hoofd Technische Dienst val je direct onder de Parkmanager (MT-lid). Samen met de afdelingen Hospitality, Dierverzorging en Congressen & Evenementen zorgen jullie ervoor dat het park optimaal draait en de bezoekers een topbeleving ervaren. De afdeling Technische Dienst bestaat uit 8 medewerkers, waarvan 1 medewerker groenbeheer. Je fysieke werkomgeving bevindt zich deels in de kantoortuin op de eerste verdieping van ons kantoor de St@art, deels in het kantoor van de Technische Dienst, maar uiteraard ook veel in ons prachtige park.

Je bent overtuigd?

Probeer ons dan ook te overtuigen! Stuur je sollicitatiebrief en CV zsm naar  ikbenovertuigd@apenheul.nl t.a.v. Erwin Cheizoo.