Home Over ons Werken bij Apenheul Fulltime horeca leidinggevende

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleren we liefde voor dieren en natuur. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds zijn we wereldwijd actief om de apen en hun leefgebied te beschermen. Daarnaast ligt aan de rand van Apenheul één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Hier vinden jaarlijks zo’n 300 congressen, evenementen en familiefeesten plaats.

Wat kom je bij ons doen?

Als fulltime horeca leidinggevende zorg jij er samen met het team voor dat de bezoekers een unieke beleving ervaren in Apenheul! Jij hebt de verantwoordelijkheid dat de dag goed verloopt, zowel bij jouw medewerkers bij de bezoekers. Dit doe jij door de tijd te nemen om de nieuwe medewerkers volledig in te werken en ze te blijven coachen en te stimuleren. Tevens, werk jij volledig mee met je collega’s en zorg jij vooral tijdens de drukke stressvolle momenten dat je het werk en jouw collega’s niet uit het oog verliest. Nadat de rust is teruggekeerd, is het tijd om samen met je collega’s verschillende schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Aan het eind van de dag geef jij de leidinggevende een verslag met hoe de dag verliep; wat ging er goed en wat kan er beter.

Naast de horeca wordt jij zo af en toe ingezet bij de bezoekersservice en shop als leidinggevende. Het is van belang dat jij flexibel bent en overal in het park ingezet kunt worden.

Je werkdagen en -uren zijn flexibel. Je werkt zowel doordeweeks als in het weekend. Natuurlijk ben je ook beschikbaar tijdens feestdagen want dan zijn er veel bezoekers in het park. Flexibiliteit is belangrijk binnen het team en in je werktijden en werkdagen. Je start half maart met trainingen en een kick off, zodat je eind maart klaar bent voor de opening van het nieuwe seizoen.

Wat willen we graag?

  • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau
  • Aantoonbare ervaring in de horeca
  • Je weet je goed staande te houden in stressvolle situaties
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar, plus de feestdagen
  • Je hebt aantoonbare ervaring als leidinggevende

Wat vind je bij ons?

  • Bruto uurloon is €10,43 bij 21+
  • Reiskostenvergoeding: 0-10 km. €0,10 cent per km. / 10-15 km. €0,19 cent per km
  • Je werkt op een toplocatie midden in de natuur en tussen de apen
  • Geen dag is hetzelfde, je werkt op veel verschillende plekken in het park

Je bent overtuigd?

Probeer ons dan ook te overtuigen. Stuur je motivatiebrief en CV voor het eind van februari naar: flexteam@apenheul.nl of bel voor vragen naar 055-3575705.