Home Over ons Werken bij Apenheul Bezoekersservice parttime

Wat ga je doen?

Als parttime medewerker ben jij de eerste persoon achter de receptie die bezoekers verwelkomt. Jouw enthousiasme over Apenheul en haar missie: liefde voor de natuur en mens geef jij graag door aan de bezoekers. Gastvrijheid zit in jouw bloed. Bij de bezoekersservice kan je zowel in de souvenirshop, receptie of buiten werken. Op alle drie de plekken is jouw kerntaak om de bezoeker enthousiast te maken voor Apenheul. Bij de receptie doe je dit door mensen te verwelkomen en alle vragen die binnenkomen te beantwoorden. De vragen kunnen zowel telefonisch binnenkomen als via de e-mail. Je denkt mee met de bezoeker en zet net dat stapje extra om iemand welkom te laten voelen.. Verder ben je werkzaam in de souvenirshop. Hierbij is het belangrijk dat je een hoop enthousiasme en gezelligheid uitstraalt. Je bent er voor gemaakt om een praatje met iemand te houden; je wilt echt dat extra stukje service aanbieden, zodat de bezoeker met een glimlach naar huis gaat. Als laatste zorg je ervoor dat de acties in de souvenirshop duidelijk zichtbaar zijn. Je denkt daarbij actief mee hoe de souvenirshop.

Werktijden

Flexibiliteit is belangrijk binnen Apenheul en in je werktijden en werkdagen. Je start zo snel mogelijk.

Wie ben je?

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Ervaring in klantcontact en met kassawerkzaamheden;
 • Je blinkt uit in gastvrijheid;
 • Je weet je goed staande te houden in stressvolle situaties;
 • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel beschikbaar, plus de feestdagen;
 • Je bent per direct beschikbaar voor 24 uur per week.

Wat krijg jij daar voor terug?

Naast een uitdagende functie met veel afwisseling bieden we jou het volgende:

 • Bruto uurloon van €10,21 bij 21+ Ben je jonger? Check dan even wat jouw uurloon is en bel ons!
 • Reiskostenvergoeding: 0-10 km. €0,10 cent per km. / 10-15 km. €0,19 cent per km;
 • Je werkt op een toplocatie midden in de natuur en tussen de apen;
 • Geen dag is hetzelfde, je werkt op veel verschillende plekken in het park;
 • Je werkt met een team van bevlogen en betrokken collega’s met passie voor dieren en mensen;
 • Een goede en leerzame aanvulling voor jouw CV.

Over Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark in Apeldoorn. Jaarlijks beleven zo’n 500.000 bezoekers hier een onvergetelijke dag uit. Tussen de loslopende apen leren ze meer over de apen en hun soortgenoten in het wild. Zo stimuleren we liefde voor dieren en natuur. Met het Apenheul Natuurbehoudfonds zijn we wereldwijd actief om de apen en hun leefgebied te beschermen. Daarnaast ligt aan de rand van Apenheul één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland: De St@art. Hier vinden jaarlijks zo’n 300 congressen, evenementen en familiefeesten plaats.

Je bent overtuigd?

Overtuig ons dan ook! Stuur ons een e-mail waarin je uitlegt waarom we jou in ons team moeten hebben. Stuur deze e-mail en je CV naar flexteam@apenheul.nl. Aan de hand van jouw mail zal ASA met jou contact opnemen. ASA zal jouw gegevens maximaal 4 weken bewaren.